• Home
  • Sport
  • Mitică Dragomir oferă o dată la zece ani apartamente în valoare de aproape un milion de euro. Cine sunt norocoșii: „Nu sunt membri ai familiei mele”.

Mitică Dragomir oferă o dată la zece ani apartamente în valoare de aproape un milion de euro. Cine sunt norocoșii: „Nu sunt membri ai familiei mele”.

Mitică Dragomir oferă o dată la 10 ani apartamente în valoare de aproape un milion de euro

Dumitru Dragomir, cunoscut și sub numele de „Corleone”, și-a etalat recent generozitatea excepțională, oferind apartamente de lux membrilor săi de echipă. Acest gest rar, repetat o dată la fiecare zece ani, subliniază importanța pe care o acordă loialității și dedicării angajaților săi.

Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a dezvăluit că secretul succesului său în afaceri stă în menținerea unor relații strânse cu oamenii importanți. Această filosofie, descoperită de-a lungul anilor, evidențiază cât de esențiale sunt conexiunile în viață și afaceri.

Pe lângă această perspectivă, Dragomir subliniază o altă convingere fermă în ceea ce privește antreprenoriatul: evitarea parteneriatelor de afaceri. Acesta a declarat că preferă să nu se asocieze cu alți oameni de afaceri, concentrându-se în schimb pe relațiile interne cu echipa sa.

Recent, Dragomir a oferit trei apartamente, fiecare în valoare de aproximativ 300.000 de euro, membrilor cei mai apropiați ai echipei sale. Acești beneficiari nu sunt membri ai familiei sale, ci angajați loiali care au lucrat cu el timp de peste două decenii.

Dragomir a accentuat importanța unei echipe de încredere: „Dacă nu ai oameni cinstiți și loiali lângă tine, nu faci nimic”. Această filosofie a fost transmisă și fiului său, subliniind că succesul depinde nu doar de abilități, ci și de compania pe care o alegi.

Această generozitate neobișnuită se înscrie într-o tradiție de lungă durată, Dragomir promițând că astfel de recompense vor continua și în viitor, sub îndrumarea fiului său.