28.3 C
București
miercuri, 28 iulie 2021

Momente de cosmar la o gradinita din Fetesti. O educatoare s-a filmat in timp ce loveste un copil. Parintii sunt revoltati

O educatoare din Fetesti s-a filmat in timp ce palmuieste un copil. Mama unui alt copil din clasa a povestit ca a vazut ingrozita imaginile trimise de educatoare pe grupul de WhatsApp al clasei, unde femeia s-a laudat cu fapta ei.

O educatoare s-a filmat in timp ce palmuieste un copil
O educatoare s-a filmat in timp ce loveste un copil, pe care l-a furat somnul. Femeia i-a filmat pe copii in timpul unei ore in care invatau sa foloseasca cutitul de plastic pentru a taia fructe, dar micutul a atipit.

Educatoarea a vrut sa se laude in fata tuturor parintilor pentru exigenta de care da dovada si a publicat clipul pe grupul de WhatsApp al clasei, unde a mentionat ca asteapta idei pentru viitoare „corectii”.

Baiețelul plange, dar educatoarea nu are nicio remuscare. Ba mai mult, femeia s-a laudat cu „corectia” aplicata copilului: „Aștept laude și idei de viitor”. Imaginile au starnit insa revolta a mii de romani.

Parintii au aflat de la copiii lor ca femeia nu este la prima abatere, ci obisnuieste sa tipe si sa fie violenta cu micutii.

„Eu m-am autosesizat după ce am văzut minunatul filmuleţ şi cum stau copiii precum soldaţii lui Kim Jong-Un şi am început să fac ceva. Trebuie să fac ceva!”, povesteste revoltata mama unei fetite din clasa unde a avut loc incidentul violent.

„Chiar educatoarea a pus filmuleţele, după care a scris că aşteaptă laude şi idei pentru viitor. Mămica băiatului lovit a sunat-o pe educatoare, a avut loc un schimb de replici. Doamna educatoare m-a sunat şi pe mine, pentru că am reacţionat şi eu după ce am văzut imaginile, iar ea mi-a spus că ceea ce văd nu este ok, că de fapt copilul plângea fără motiv”, a declarat mama revoltată.

Incidentul revoltător a avut loc marti, 13 octombrie si parintii copilului lovit au mers la politie pentru a depune plangere impotriva educatoarei.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate