20.7 C
București
luni, 17 mai 2021

Momente dramatice pentru Andreea Marin. Vedeta și-a deschis sufletul după mulți ani

Vedeta și-a deschis sufletul pe pagina sa de socializare și a dezvăluit un moment dificil din viața sa. Ce s-a întâmplat cu ea. Clipe cumplite pentru Andreea Marin. Vedeta trece printr-o perioadă sensibilă. Aceasta a postat astăzi, ziua în care mama sa ar fi împlinit 69 de ani, un mesaj emoționant pentru fanii săi despre cea care i-a dat viață și a părăsit-o atât de devreme. Mama Andreei s-a stins la doar 36 de ani, din cauza unui accident rutier, iar ultimele clipe din viață le-a petrecut în brațele fiicei sale Andreea.

Chiar și astăzi, când Violeta Marin ar fi împlinit 69 de ani, vedeta o păstrează în amintire. Într-o postare pe contul său de socializare, Andreea a atașat unei poze vechi cu mama sa un mesaj emoționant.

Andreea Marin, mesaj răvășitor pe internet: „S-a oprit pe pământ ca să devină înger în cer”
„Ar fi fost o bunica încărunțită împlinind 69 de ani azi, cu riduri împodobindu-i chipul blând și frumos, dacă nu s-ar fi stins în brațele mele la doar 36. Acolo s-a oprit pe pământ, ca să devină înger în cer. Mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit, mamă, sper ca îmi auzi nu doar glasul, ci și fiecare bătaie de inimă…

Dincolo de asemănarea aproape izbitoare dintre cele două, se remarcă dorul și regretul pe care Andreea le poartă. Și-ar fi dorit ca mama sa să îi fie aproape pentru a-și cunoaște nepoata” , a scris Andreea Marin pe Facebook.

Andreea Marin și-a pierdut și tatăl, în urmă cu câțiva ani
Andreea a rămas atunci alături doar cu sora sa, Cristina, și cu tatăl lor, Dan Marin. Acesta din urmă s-a recăsătorit de două ori. Bărbatul s-a stins în urmă cu patru ani.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate