miercuri, 27 mai 2020

Momente dramatice pentru Andreea Marin. Vedeta și-a deschis sufletul după mulți ani

Știrile zilei

Copilul dispărut la Hâncești ar fi fost urcat într-o mașină de persoane necunoscute

Primarul oraşului Hânceşti, Alexandru Botnari, a declarat că, potrivit unor informaţii, ultima dată copilul de 6 ani din Hâncești,...

Vulpiței i s-a oferit un miliard pentru a renunța la Acces Direct și să o trădeze pe Mirela Vaida

Vulpița a devenit atât de celebră încât unele persoane cunoscute în showbizul românesc caută să se asocieze cu ea....

Gina Chirila si Bogdan Vladau au devenit părinti! Iata prima imagine cu fetita lor și ce nume frumos au ales cei doi fericiți părinti!

Gina si Bogdan Vladau au devenit părinții unei fetite superbe si traiesc cele mai frumoase momente ale casniciei lor.Dupa...

Vedeta și-a deschis sufletul pe pagina sa de socializare și a dezvăluit un moment dificil din viața sa. Ce s-a întâmplat cu ea. Clipe cumplite pentru Andreea Marin. Vedeta trece printr-o perioadă sensibilă. Aceasta a postat astăzi, ziua în care mama sa ar fi împlinit 69 de ani, un mesaj emoționant pentru fanii săi despre cea care i-a dat viață și a părăsit-o atât de devreme. Mama Andreei s-a stins la doar 36 de ani, din cauza unui accident rutier, iar ultimele clipe din viață le-a petrecut în brațele fiicei sale Andreea.

Chiar și astăzi, când Violeta Marin ar fi împlinit 69 de ani, vedeta o păstrează în amintire. Într-o postare pe contul său de socializare, Andreea a atașat unei poze vechi cu mama sa un mesaj emoționant.

Andreea Marin, mesaj răvășitor pe internet: „S-a oprit pe pământ ca să devină înger în cer”
„Ar fi fost o bunica încărunțită împlinind 69 de ani azi, cu riduri împodobindu-i chipul blând și frumos, dacă nu s-ar fi stins în brațele mele la doar 36. Acolo s-a oprit pe pământ, ca să devină înger în cer. Mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit, mamă, sper ca îmi auzi nu doar glasul, ci și fiecare bătaie de inimă…

Dincolo de asemănarea aproape izbitoare dintre cele două, se remarcă dorul și regretul pe care Andreea le poartă. Și-ar fi dorit ca mama sa să îi fie aproape pentru a-și cunoaște nepoata” , a scris Andreea Marin pe Facebook.

Andreea Marin și-a pierdut și tatăl, în urmă cu câțiva ani
Andreea a rămas atunci alături doar cu sora sa, Cristina, și cu tatăl lor, Dan Marin. Acesta din urmă s-a recăsătorit de două ori. Bărbatul s-a stins în urmă cu patru ani.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Momente dramatice pentru Andreea Marin. Vedeta și-a deschis sufletul după mulți ani 1