18 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Momente triste pentru Florin Pastramă! Mama sa a făcut infarct chiar de ziua ei!

Florin Pastramă trece prin momente cumplite, chiar înainte de săbători, după ce mama lui a făcut infarct noaptea trecută. Avem informații de ultimă oră despre starea de sănătate a celei mai importante femei din viața vedetei.

Parcă ghionul s-a abătut asupra lui și a familiei sale. Florin Pastramă, căci despre el vorbim, a trecut de la agonie la extaz în doar o singură noapte.

Deși astăzi se pregătea să își aniverseze mama, ființa cea mai importantă pentru el, cu fast, așa cum se obișnuiește în familia lor, dar în limita măsurilor impuse de pandemie, destinul i-a mai dat o lovitură. În noaptea de luni spre marți, 14-15 decembrie, cea care l-a adus pe lume a fost la un pas de moarte.

Mama lui Florin Pastramă a făcut infarct miocardic
Mai concret, diagnosticul care ia multe vieți în ziua de astăzi i-a pus și ei sănătatea în pericol. Chiar de ziua ei de naștere, mama lui Pastramă a suferit un atac de cord.

Însă, din fericire, încă o dată, mama vedetei s-a dovedit a fi o femeie extrem de puternică, așa cum o spunea ea mereu în show-ul de la Antena Stars, ”Brigitte și Pastramă„, căci acum a invins chiar și infarctul miocardic, supraviețuind incidentului.

Astfel, familia Pastramă poate acum răsufla ușurată. Mai mult decât atât, pe Instagram Florin a ținut să îi transmită și un mesaj de suflet mamei sale, greu încercate acum.

”La muți ani binecuvântați!!!Te iubim mult de tot !!!🙏🏻❤️❤️❤️”, a scris Florin Pastramă în dreptul unei fotografii în care apare alături de mama sa.

Florin Pastramă a fost suspect de coronavirus
Florin Pastramă și-a pus apropiații în gardă, după ce mama lui a fost testată pozitiv la SARS-CoV-2. Potrivit informațiilor furnizate de presă în data de 15 octombrie 2020, mama lui Florin Pastramă ar fi fost bolnavă de COVID-19. Din nefericire nu se știa care era starea de sănătate a mamei lui Florin. Cu toate acestea, se pare că și Florin Pastramă ar fi fost suspect de contractarea temutului virus.

Soacra lui Brigitte Pastramă ar fi fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. La doar câteva zile distanță, și vedeta ar fi avut simptome specifice. Florin Pastramă ar fi fost dus la spital, însă fără să fie internat. Sursele declară că este o „discreție totală când vine vorba de COVID-19”.

Mama lui Florin a fost depistată pozitiv la coronavirus, iar, la câteva zile distanță, Florin a avut unele simptome. Ar fi avut febră și a decis să cheme salvarea și a fost dus la spital. Din câte știm, nu a fost internat, i-au dat drumul acasă. Nu discută pe acest subiect, este discreție totală când vine vorba de COVID-19″, a spus o persoană apropiată familiei Pastramă.

Florin Pastramă și Brigitte, la un pas de divorț?
Brigitte Pastramă și partenerul său sunt la un pas de a divorța, zic gurile rele. Din câte se pare, incidentul din parcare ar fi afectat-o destul de tare pe brunetă, chiar dacă în ziua aceea, după ce imaginile au apărut în presă a declarat că așa se iubesc ei.

Surse din anturajul celebrului cuplu au declarat faptul că Brigitte ar fi ajuns la capătul puterilor, după ce a fost agresată de mai multe ori de Florin Pastramă. După ultimul incident se pare că fosta soție a lui Ilie Năstase se reface mult mai greu și în tot acest timp s-a gândit serios să pună punct căsniciei.

Apele sunt extrem de agitate în familia lor. Brigitte nu poate trece peste acest eveniment. Ne-a cerut ajutorul, caută un avocat. Mai mult ca sigur vrea să înainteze acțiunea de divorț. Nu-i singurul eveniment violent în care a fost implicată”, a dezvăluit o persoană din anturajul acesteia.

Acum, că Florin Pastramă este suspect de coronavirus, cu siguranță că și Brigitte Pastramă are anumite temeri legate de virusul necruțător.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate