Monica Pop a rabufnit: “E strigator la cer”

Știrile zilei

7 povestiri scurte care demonstrează cât de ușor își pierd copiii încrederea în părinți!

Educația copilului este o problemă care trebuie abordată cu toată seriozitatea și responsabilitatea. Contează absolut tot ce spui și...

O scrisoare sinceră către toți cei care și-au pierdut părinții: „Tuturor ne este frică de asta…”

Părinții noștri nu mor. Pleacă, da. Încetează să mai fie alături, da. Însă nu mor. La fel cum nu...

Când ți se pare viața mai grea și crezi că nu există nicio soluție… pune ceainicul pe foc!

Bunica mea, întreaga viață a avut un obicei ferm:-Te-ai trezit? Pune ceainicul…Viața ei a fost diferită. Și de fier,...

Monica Pop, managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, este revoltata pe autoritati pentru ca nu au deschis spitalul de campanie. Medicul spune ca aceste spitale au costat foarte mult.

Iata mesajul integral:

E STRIGATOR LA CER!!!

DE CE NU A FOST “DESCHIS” PINA ASEARA SPITALUL DE CAMPANIE LETCANI ???!!! ASEARA S-A PUTUT, DECI SE PUTEA ORICIND!AU MURIT OAMENI CIND AR FI PUTUT FI SALVATI???!!!

A fost timp destul de pus la punct orice. Iar de cind situatia s-a agravat, punerea in functie a acestor spitale care au costat sute de milioane de euro (13 cel de la Letcani) era o solutie imperios necesara! Romanii au dreptul sa stie!!!”, a scris Monica Pop pe pagina sa de Facebook.

Britney Spears Loses Bid to Remove Father From Conservatorship

De asemenea, medicul il ataca pe presedintele Iohannis

“NU STIRI PANICARDE! DOAR GRIJA!

AU INTELES, IN SFIRSIT?!

Astazi in discursul sau, domnul Presedinte a spus, partial, exact ceea ce spun eu de luni si luni de zile : despre PANICA INDUSA POPULATIEI, lucru care face mult rau si provoaca depresii si scaderi grave de imunitate, care, exact ele determina cresterea numarului de infectati!

Domnule Presedinte, din cauza acestei atit de gresite strategii de comunicare cu populatia, oamenii nu mai au nici curaj, NICI INCREDERE, nici persoective si nici sperante! Vor “cadea” tot mai multi!

Schimbati registrul, va fi in favoarea tuturor iar oamenii vor intelege si vor asculta altfel sa se protejeze! Si o vor face!”, este mesajul postat pe pagina sa de Facebook.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă