sâmbătă, 28 noiembrie 2020

Monica Pop, declaratie uluitoare: ”Spitalele de campanie sunt goale. De ce au fost facute, ca sunt platite din banii acestui popor”

Știrile zilei

Cum îți cureți și regenerezi ficatul în doar 3 zile, fără să iei pastile – E ca și cum primești unul nou

Ficatul este unul dintre cele mai importante organe din corpul uman, rolul lui fiind esential pentru o calitate buna...

NU O SĂ-ȚI VINĂ SĂ CREZI CÂȚI ANI ARE CU ADEVĂRAT VULPIȚA

Veronica Stegaru este mult mai tânără decât s-ar fi gândit cineva vreodată. Da, este căsătorită de cinci ani și...

Klaus Iohannis, despre măsurile de restricție: „Pe primul loc este sănătatea românilor”

Președintele României este de părere că restricțiile impuse în România au avut deja efect. Ce a declarat acesta.Klaus Iohannis...

Monica Pop, managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, sustine ca aceste spitalele de campanie nu sunt folosite pentru a interna pacienti infectati cu noul coronavirus.

Medicul sustine ca spitalele de campanie, amenajate pentru a sustine sistemul sanitar in lupta cu Sars-Cov-2, sunt in realitate goale.

“Eu intreb de cateva zile si nimeni nu mi-a raspuns: ce se intampla cu spitalele de campanie, pentru ca acolo sunt si sectiuni mici de Terapie intensiva, cati bolnavi sunt acolo, daca sunt bolnavi? Eu am informatii, sigur, pe surse, ca nu exista bolnavi internati acolo. Atunci, pentru care motiv au fost facute spitalele de campanie si a costat fiecare dintre ele cateva milioane de euro?”, spune Monica Pop, specialist in oftalmologie.

Monica Pop spune ca spitalele de campanie ar trebui folosite pentru cazurile asimptomatice sau usoare.

“Eu consider, si asa as fi facut, daca aveam aceasta posibilitate, as fi pus toti bonavii asimptomatici sau cu simptome usoare numai in spitalele de campanie si lasam spitalele cu aparatura performanta sa fie pentru cazurile grave.”, a declarat Monica Pop.

“De ce au stat goale? Si acum sunt goale, eu asa stiu. Trimiteti pe cineva la Otopeni, sa vedem cati bolnavi sunt acolo. Mi se pare inadmimisibil. Nu stiu sigur, dar daca e adevarat – si stiu de la medici ca nu sunt bolnavi acolo, nici acolo, nici in alta parte – atunci de ce au fost construite?

Toata lumea cred ca vrea sa stie cum au fost gandite, pentru ca trebuia o pregatire din start, nu trebuia sa asteptam sa fie numarul acesta impresionant de infectati.Dar vreau sa stiu cum sunt gestionate aceste spitale de campanie, care au fost platite din banii acestui popor, deci din banii nostri. Si avem dreptul sa stim ce se intampla cu ele si de ce nu sunt bolnavi acolo si din care motiv nu se folosesc sectiile de ATI din aceste spitale de campanie„, a mentionat Monica Pop, miercuri, la Antena 3.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă