18.8 C
București
duminică, 13 iunie 2021

Monica Pop a vorbit despre boala pe care Cristina Țopescu și-o trata

Cu toate că încă nu se știe care a fost cauza decesului Cristinei Țopescu, Monica Pop a dezvăluit că aceasta se lupta cu depresia, în care a căzut după moartea tatălui ei, Cristian Țopescu.

„Am înțeles că au fost găsite animalele în jurul ei. Întrebarea este ce i-a generat stopul. Mi se pare… Nu pot să cred așa ceva! (…) Suferea de depresie, dar se trata. Am fost împreună cu ea la tatăl ei (la spital), a fost un șoc moartea lui, ea a sperat până în ultima clipă și totul a fost un mare șoc pentru ea”, a spus Monica Pop într-o intervenție telefonică la România TV.

„Toată viaţă şi tot venitul ei îl dedica salvării animalelor. În ultimii doi ani, de la decesul domnului Cristian Ţopescu, Cristina a trecut printr-o mare dramă. O depresie, care s-a accentuat şi din cauza pierderii a doi câini foarte dragi pe care i-a îngrijit până în ultima clipă. Era foarte greu să faci un program comun cu ea seara pentru că tot timpul mergea să ducă mâncare câinilor la diverse adăposturi”, a mai povestit medicul oftalmolog, Monica Pop.

Urmează să fie efectuată expertiza medico-legală pentru a se afla motivul decesului Cristinei Țopescu, rezultatele fiind gata în cateva săptămani. Mult regretata jurnalistă avea 59 de ani și nu mai fusese văzută de vecini de dinaintea Crăciunului. Poliția a fost alertată pe data de 12 Ianuarie 2020 de către vecina ei, Diana Maria.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate