sâmbătă, 30 mai 2020

Monica Pop, despre cele două alimente banale pe care trebuie să le aibă românii în casă, dacă fac provizii

Știrile zilei

Starea de sănătate a principalelor criptomonede în pandemia de Covid-19

Pandemia de coronavirus a avut efect imediat și asupra tranzacțiilor cu monede virtuale.Nu este greu de înțeles de ce...

Microfoane spion de calitate, pentru utilizări variate

Există multe motive pentru care s-ar putea să iei în considerare achiziționarea unui model performant de gadget pentru înregistrări...

Când trebuie să îți schimbi bateria mașinii?

Tocmai te-ai urcat  în mașină, acum că tot e voie în timpul stării de alertă maximă ca măcar prin...

Medicul Monica Pop a făcut un anunț foarte important în contextul crizei coronavirusului, insistând asupra ideii că alimentația trebuie să fie corectă mai ales în această perioadă de criză medicală care afectează întreaga planetă.

În ceea ce privește proviziile pe care românii le fac în aceste zile, Monica Pop recomandă, totuși, biscuiții și ceaiurile. Și atrage atenția, totodată, că nimeni nu trebuie să mănânce pe fond nervos cauzat de stres sau anxietate.

„Alimentația trebuie să fie corectă în orice anotimp, chiar și fără această situație. Orice fel de exagerare nu este bună. Dimpotrivă! Eu le-am spus tuturor că, în cazul în care vor să facă provizii, ele să se bazeze mai ales pe biscuiți și ceai. Mâncatul pe fond nervos cauzat de stres și anxietate este nociv. Bineînțeles că poate duce la obezitate. Și chiar am și pronosticat lucrul acesta: peste o perioadă, dacă durează mai mult repausul la domiciliu, vor fi mult mai mulți obezi decât au fost până acum”, a declarat Monica Pop.

„Bolile fiecăruia trebuie îngrijite…”
Nu există o criză a medicamentelor, spune Monica Pop, iar bolile fiecăruia trebuie îngrijite așa cum s-a întâmplat și până acum. Oamenii, chiar și condițiile de criză medicală induse de noul coronavirus, ar trebui să se comporte normal.

„Bolile fiecăruia trebuie îngrijite așa cum s-a făcut până acum. În farmacii se găsesc medicamente. În afară de obezitate și diabet, secundar obezității, nu cred că pot apărea alte afecțiuni, dacă oamenii se comportă normal”, a mai spus Monica Pop.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Monica Pop, despre cele două alimente banale pe care trebuie să le aibă românii în casă, dacă fac provizii 1