sâmbătă, 5 decembrie 2020

Monica Pop nu mai tace: “A ajuns un virus sa conduca si sa rastoarne planeta”

Știrile zilei

Tragedie Cumplita In Romania! S-A Stins Fulgerator La Nici 20 De Ani. Lumea Sportului Este In Doliu.

Tragedie in Romania. Fiul adjunctului Politiei Olt Cristian Radoi, Marius Radoi, multiplu campion de tenis de masa, s-a stins...

Divort neasteptat. Si-a luat copilul si i-a spus ADIO!

De mai bine de un an, asupra cuplului Anda Adam – Sorin Nicolescu planează zvonuri despre divorț, infirmate de...

Ce obiect trebuie sa ai la tine in noaptea de Revelion ca sa iti mearga bine tot anul

Noaptea dintre ani este un moment asteptat de toata lumea, deoarece reprezinta trecerea intr-o noua etapa, sansa de a...

Monica Pop, managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, este revoltata pe modul in care este gestionata pandemia de COVID in lume. Iata mesajul integral postat pe pagina de Facebook.

“A AJUNS UN VIRUS SA CONDUCA SI SA RASTOARNE PLANETA!!! SI TOATA VIATA EI!!

Oricine afla despre un cunoscut ca este bolnav sau , mai rau, ca s-a stins, indiferent in urma carei patologii, intreaba imediat :”de covid”?!

Asadar, au disparut ca prin farmec toate celelalte afectiuni severe, care pot duce la asa ceva!.Dar, care decimeaza in continuare, fapt de care nu prea se tine seama! Nu mai sint boli pulmonare, cardiovasculare, nici digestive, cancere, accidente, traumatisme, agresiuni, diabet si ciroze decompensate, suicid, toxiinfectii etc! NIMIC! Doar covid!

Trump Says He May Fire Fauci After the Election

Intrebari :- de ce sint puse in fata exclusiv aspectele negative ( bolnavii din ATI, cazurile grave, mortii) si nu se discuta nimic despre cei 85% vindecati. Cine si ce cistiga din panica indusa cu buna stiinta?

– de ce este neindicata necropsia, stiut fiind ca justificarile cu protectia fata de medicii legisti e o poveste! Ei se pot proteja asa cum o fac si medicii infectionisti, ATI, pneumoligi, etc. Se stie ca doar prin efectuarea necroosiei se pot constata leziunile provocate de o afectiune si astfel se pot combate . Si salva vieti!”, scrie medicul Monica Pop, pe Facebook.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă