17.9 C
București
joi, 6 mai 2021

Monica Pop, revoltata: “Nu am ascuns niciodata nimic legat de acest aspect. Nu mor caii cind vorr CIINII!”

Medicul Monica Pop este revoltata pe unii jurnalisti care au spus ca are din nou probleme cu boala. Remintim ca fostul manager al Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, a dezvaluit marti seara, la Antena 3, ca si acum mai face sedinte de chimioterapie

“Vin de la perfuzie. Si va rog frumos sa nu spuneti ceva ce nu stiti. Niciunul, niciodata(…) Sunt persoane oncologice care fac acest tratament toata viata, atat cat o au. Eu am intrebat cat tip mai fac si mi-au spus ani si ani. O sa vedem”, a spus prof. dr. Monica Pop, marti, la Antena 3, aratand si locul de langa umar unde avea semnul de la perfuzie.

Medicul a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook. Iata textul integral, asa cum a fost postat.

“ORIBILA DORINTA JOSNICA DE PUBLICITATE, PENTRU UNII! MINCIUNI ORIBILE, SCOATERI DIN CONTEXT, INTERPRETARI DUPA BUNUL LOR PLAC, DEZINFORMARE CRASA!!! SI JIGNITOARE, DAR NU LE PASA!

Cu cita lipsa crasa de profesionalism “anunta” asa zisi jurnalisti, care numai de calitate indoielnica pot fi, , din moment ce habar n-au despre o situatie pe care, cica, o descriu ei, ca eu as avea din nou probleme cu boala! Poate ca unii asa ar vrea sa fie! Oribil! Dar, pentru cei pentru care eu reprezint ceva, care tin la mine, prieteni, pacienti, colegi, oameni de bine, anunt pe aceasta cale ca SINT BINE SI CA NU AM INTRERUPT TRATAMENTUL de ANI ,pentru ca asa este schema , deloc pentru alt motiv, oribil inventat de ei!

L-am facut mereu, periodic, conform indicatiilor . Dar in tot acest timp, am avut o viata absolut normala , ca si inainte, atit profesionala cit si acasa! Nu am ascuns niciodata nimic legat de acest aspect. Am ales sa fac public despre boala pt a incuraja pe cei afectati si pt a combate afirmatiile unor moderatori lipsiti de cunostinte dar si de suflet, care descurajeaza oribil pacientii cu aceasta boala, numind-o , oribil, “necrutatoare” chiar si ” letala” sau “neiertatoare”! Cind ar putea perfect inlocui aceste cuvinte crunte cu ” boala severa”, “boala grava”! etc. Nu le pasa deloc ca pot zdrobi suflete si sperante!Cind spui prostia ca e necrutatoare, pacientul,si asa afectat si psihic, (e normal), se gindeste ca oricum va muri daca asa a spus nu stiu care la tv! Atitudine nepermisa pt cei care se pretind reprezentanti ai mediei!

Marti seara, 19.01, in emisiunea de la Antena 3 am spus ca vin de la perfuzie ( e periodica) si, bineinteles ca era adevarat, pt a justifica unul din motivele pentru care nu ma vaccinez ( Dr. Rafila a si spus ca pacientii oncologici, sub tratament,nu se vaccineaza. Dar am si altul – soc anafilactic in antecedente)) si pt a explica de ce am masca in platou! In nici un caz nu pt altceva! Dar HIENELE abia au asteptat sa scrie altceva,o mizerie neadevarata, unii din pacate, la care chiar nu ma asteptam!

Cei care chiar tin la mine sa fie linistiti! Le multumesc pentru mesajele de suflet Nu mor caii cind vorr CIINII!”, este mesajul poatat de medicul Monica Pop pe Facebook.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate