17.9 C
București
vineri, 14 mai 2021

Monica Tatoiu amenință partidul AUR! ”Sunt mai ceva ca niște căpușe”

”Nu am făcut nici o cerere de adeziune. Și uite ce am primit. Ăștia sunt mai ceva ca căpușele. Or fi cumpărat din donații niște baze de date. Doar că pe mine m-au enervat. Și mie îmi plac confruntările în tribunale. De acum încolo cu binoclul pe oamenii lor care sunt în față”, este mesajul Monicăi Tatoiu.

Monica Tatoiu susține că va trimite în Justiție platforma de unde a fost trimis mesajul, pe legea privind protecția informațiilor, potrivit wowbiz.ro.

Ce este Alianța pentru Unirea Românilor
Alianța pentru Unirea Românilor – AUR este un partid înființat în septembrie 2019 de către George Simion, un activist care a candidat tot anul trecut ca independent la Europarlamentare, dar nu a reușit să obțină suficiente voturi.

Partidul AUR, care promovează unirea Basarabiei cu România, ar putea fi marea surpriză a alegerilor parlamentare din 2020, obținând, conform rezultatelor exit-poll CURS Avangarde, mai multe voturi decât partide consacrate precum Pro România și PMP. AUR se consideră un partid conservator, patriot, naționalist și unionist. Programul său politic se axează pe ”familie, patrie, credință și libertate”.

Membrii sau simpatizanții Alianței pentru Unirea Românilor s-au remarcat, în special în ultima perioadă, printr-o prezență extrem de vocală în social media. Cel mai recent exemplu l-a reprezentat scandalul din jurul pelerinajului la peștera Sf. Andrei și a sfidării autorităților de către IPS Teodosie, când avocata sa, Diana Șoșoacă Ivanovici, aflată pe primul loc la Senat pe listele AUR de la Iași, a declarat că „și dacă ne-ar fi oprit, o luam pe câmp şi ajungeam la Sfântul Andrei. Doamne ajută!”. Acum, se pare că Monica Tatoiu amenință Partidul AUR.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate