Cine va moșteni averea miliardarului Dan Petrescu

0

Întreaga familie Petrescu, una dintre cele mai bogate familii de români, a dispărut în accidentul aviatic petrecut la Milano. Cine va moșteni toată averea? Cine este femeia din spatele imperiului construit de acesta?

Cel mai probabil, moștenitoarea uriașului imperiu ar fi Anca Surugiu, partenera de afaceri a lui Dan Petrescu, cea care ar controla și ar avea acces la toate datele offshore-urilor, știa unde se află conturile și era împuternicită de către Petrescu, potrivit unor surse citate de Gândul.

A doua variantă vehiculată în spațiul public este fiica cea mare a lui Dan Petrescu, din prima căsătorie a afaceristului.

Pilotul Cezar Osiceanu a vorbit despre o posibilă cauză a prăbușirii avionului miliardarului Dan Petrescu lângă Milano.

”Aeroportul Linate este teribil de obstaculat. Am zburat ultima cursă Tarom pe el acum vreo 20 de ani. Italienii inițial au mărit taxele pentru companiile de linie, apoi au redus doar pentru, de exemplu, Alitalia (companie națională de transport aerian din Italia, n.r.), și apoi l-au lăsat doar pentru școală, business etc, adică avioane mici.

Asociațiile civice au cerut, de peste 30 de ani, închiderea lui din cauza extinderii orașului. Acolo este doar un parc precum Herăstrău unde avionul ar fi putut încerca să aterizeze”, a explicat Cezar Osiceanu, potrivit dcnews.ro.

Cezar Osiceanu a spus că după toate aparențele, cauza prăbușirii avionului a fost cedarea motorului aeronavei.

”În cazul cedării de motor, ceea ce după toate aparențele s-a întâmplat, prima manevră a pilotului este de a introduce în picaj controlat avionul pentru asigurarea vitezei necesare plantării lui.

Concomitent, pilotul căuta un loc de aterizare cât mai apropiat și mai puțin obstaculat, ceea ce acolo, la Linate, este o mare problemă. Peste toate se adaugă și stresul pilotului cauzat de reacțiile pasagerilor, cabina avionului nefiind separată de zona pentru pasageri”, a mai explicat Cezar Osiceanu.

Spune ce crezi