Motivul pentru care Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua nu au avut copii. Artistul a răspuns sincer

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp sunt doi dintre cei mai apreciați cântăreți din țara noastră. La un moment dat au avut o relație care s-a concretizat printr-o căsătorie, după care au urmat certuri și împăcări, iar divorțul a fost inevitabil. Culiță Sterp a vorbit despre motivul pentru care nu a făcut un copil cu Carmen de la Sălciua.

De ce nu a avut Culiță Sterp copii cu Carmen de la Sălciua
Culiță Sterp traversează una dintre cele mai bune perioade din viața lui. Este logodit, are un copil, iar cariera muzicală îi merge mai bine ca oricând. În trecut a fost căsătorit cu Carmen de la Sălciua, dar în cele din urmă relația lor s-a încheiat cu un divorț. Artistul a explicat motivele pentru care nu a făcut copii cu fosta sa soție. Potrivit spuselor sale, dintotdeauna i-au plăcut copiii și chiar și-a dorit să devină tată, dar nu a fost să fie. Cea care l-a făcut tată a fost Daniela, fosta lui colegă de liceu, cea care de curând i-a devenit logodnică.

”Mie îmi sunt foarte dragi copiii. Nu s-a întâmplat să am până acum să am, că eu am mai încercat să am până acum și în relațiile anterioare. Nu s-a întâmplat. N-a dat Dumnezeu. Eu nu m-am ferit… dacă am o iubită și stau cu ea 3,4,5 luni, nu mă feresc, dacă o fi să fie, asta e. Nu te duci să faci avort niciodată. Nu sunt de acord cu așa ceva”, a spus Culiță Sterp.

Ce a spus Carmen de la Sălciua despre mariajul cu Culiță Sterp
Pe vremea când Culiță se afla în emisiunea Survivor, Carmen de la Sălciua a fost chestionată pe subiectul mariajului cu Culiță Sterp. Artista a declarat că întotdeauna a fost un bărbat curtat la evenimente, însă problema a fost că uneori dădea curs acestor tatonări. Carmen a mai spus că actuala parteneră de viață a lui Culiță Sterp a fost la nunta lor, invitată în calitate de fostă colegă de școală a acestuia.

Și atunci când mergeam la evenimente el era un bărbat curtat, care atrage atenția, doar că ceea ce ne-a separat pe noi probabil este faptul că el se bucura foarte tare de chestia asta și uneori chiar acționa, adică…, a declarat Carmen pentru revista Viva!

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au fost căsătoriți din 2017 până în 2019 când s-a pronunțat divorțul. Ambii și-au refăcut viața după divorț: Culiță cu Daniela, cea care l-a făcut tată, iar Carmen s-a căsătorit recent cu Marian Corcheș.