Motivul pentru care Fuego nu are sotie? Solistul sufera de boala care i-a ucis tatal

Fuego a avut mai multe relatii de-a lungul timpului, dar cea mai titrata a fost cu Ana Maria Ciausu. Tanara a marturisit ca cei din jurul lor isi doreau mai mult decat ei sa se casatoreasca, dar nu a fost sa fie. Ea a mai spus ca scopul relatiei lor nu a fost niciodata mariajul.

Paul Surugiu, pe numele său real, nu are nici până în momentul de față o soție. Acesta a precizat într-un interviu că nu s-a văzut niciodată în acele „tablouri idilice”. Cântărețul a mai adăugat că se lasă purtat de val și pune totul pe seama destinului. Fuego a spus că tot ceea ce își dorește este o viață plină de liniște.

„Dorințele nu prea se spun, pentru că mai apoi nu ajung să se îndeplinească! Îmi doresc liniște, asta e clar, indiferent cu ce vine ea și cu felul în care viața mea se va desfășura de acum înainte! Niciodată nu m-am văzut eu în vreun fel și nu mi-am setat „tablouri idilice! Totul stă sub semnul hazardului și vine la pachet cu numeroase schimbări de decor, așa cum poate nici nu mi le imaginez! Sunt un tip deschis, sincer și las viața să mă poarte pe drumul pe care ea îl are pentru mine”, a declarat Fuego.

Artistul a menționat că este foarte curtat pe paginile de socializare, însă nu a reușit nimeni să îi fure inima până la momentul actual. Bărbatul a spus că nu se ghidează după stereotipuri și că nu are un gen de femeie în minte. Acesta a fost împreună cu Ana Maria Ciaușu, iar de curând, fosta iubită a vorbit de ce nu au ajuns în fața altarului. Femeia a precizat că scopul relației lor nu a fost niciodată căsătoria.

„Mai mult, cei din jurul nostru își doreau asta mai mult decât ne-am dorit noi. Scopul relației noastre nu a fost căsătoria. Pasul ăsta trebuie să vină firesc și nu dintr-o presiune publică sau pentru a intra în rândul lumii.”, a precizat Ana Maria Ciaușu.

Fuego are grijă de sănătatea sa deoarece suferă de o boală genetică pe care a moștenit-o de la tatăl său. Aceasta i-a luat viața părintelui său. Artistul are probleme cardiace pe care încearcă să le țină sub control prin intermediul medicamentelor. Bărbatul ia în fiecare dimineață niște pastile pentru a-și ține sub control boala. Tratamentul administrat îl ajută la buna funcționare a sistemului circulator. Paul Surugiu a menționat că nu este o boală gravă. Pentru a se menține în formă, vedeta a slăbit și 12 kilograme.

„În momentul în care vii dintr-o genă și moștenești ceva de la părinți, în speță, problema pe care a avut-o tatăl meu cu inima… eu tratez lucrul acesta prin pastile, care nu sunt niște pastile foarte complicate, ci unele pe care le ia orice român în fiecare dimineață. Asta nu înseamnă că sunt un om bolnav.”, a mărturisit artistul.

Cântărețul a recunoscut că în copilărie nu se abținea de la mâncare, dar nici nu făcea abuz de ea. Acesta a spus că îi plăceau preparatele grase, dar gustoase. Paul Surugiu a menționat că nu se abținea de la sarmale sau de la cozonacul delicios, gătit de către bunica sa.

Cu toate că Fuego nu are o soție până la momentul actual, bărbatul este foarte curtat pe rețelele de socializare. Artistul se lasă purtat de val și nu se gândește la căsătorie.