Motivul pentru care Jador nu a fost invitat la nuntă. Mama Geta a spus adevărul în fața tuturor

Mama Geta a explicat admiratorilor familiei ei motivul pentru care Jador nu a fost invitat la nunta Getei.

Duminică, pe data de 2 octombrie, Geta Sterp a îmbrăcat rochia de mireasă pentru a merge spre altar alături de alesul inimii sale, Sebastian Crăciunescu. La marea petrecere au fost invitați cele mai apropiate persoane ale cuplului, însă fanii nu au putut să nu remarce că lipsește Jador.

În timpul în care mama Geta a făcut un live pe TikTok direct de la marele eveniment, unul dintre admiratorii familiei Sterp a întrebat-o de ce nu a ajuns și Jador la nuntă. Fără să mai stea pe gânduri, mama Geta i-a oferit răspunsul care i-a lămurit pe fani.
Getuța, fiica cea mică a familiei Sterp, și Sebastian și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu nu numai două zile în urmă.

În acest moment, putem spune că toți frații Sterp sunt așezați la casa lor, trăindu-și viața alături de partenerul pe care-l iubesc. Aceștia au foarte mulți prieteni, unii mai apropiați decât alții. Inclusiv Bianca Comănici a fost prezentă la nunta Getei Sterp, așa că fanii s-au întrebat de ce nu a fost invitat și Jador la nuntă, având în vedere că este foarte apropiat de frații Sterp. Iată ce răspuns a oferit mama Geta!

Mama Geta, motivul pentru care Jador nu a fost prezent la nunta fiicei sale

Întrebată de unul dintre fani de ce nu este prezent și Jador la nunta Getuței, mama Geta a menționat că Jador este foarte bun prieten cu fiul său Culiță, neavând o relație de prietenie și cu Geta, astfel că prezența la nunta sa în calitate de invitat ar fi fost nejustificată.

„Jador nu a fost invitat la nună, că e nunta Getuței. Jador e prieten cu Culiță. Îl invitam cu tot dragul, dar poate are de cântat, eu de unde să știu, nu știu”, a fost răspunsul oferit de mama Geta în timpul live-ului.