28.3 C
București
miercuri, 28 iulie 2021

Motivul pentru care Oana Roman nu mai poate face copii. Ce diagnostic i-au pus medicii

A fost acuzată de internauți că și-a micșorat stomacul, iar Oana Roman a dezvăluit un adevăr trist, și anume că nu mai poate face copii. Așadar, tragedia prin care a trecut fiica fostului premier atinge un subiect mai mult decât delicat. În cazul ei, totul s-a petrecut după ce a adus-o pe lume pe Isa…

Sătulă de atâtea atacuri, Oana Roman demontează toate replicile dure ale internauților cum că și-ar fi făcut micșorare de stomac. Se pare că după ce a adus-o pe lume pe cea mică, Oana Roman a întâmpinat probleme grave de sănătate. Mai exact, a fost la un pas de moarte. Medicii au dus lupte grele pentru a o păstra în viață. Iar momentele de după această operație, care a durat mai bine de 9 ore, au fost și ele unele extrem de provocatoare. A avut nevoie apoi de multe zile la reanimare, urmate de o perioadă lungă de recuperare după aceea.

Oana Roman nu mai poate face copii
Oana Roman trece prin momente tare dificile. Nu există nimic mai dureros pe această lume decât o mamă fără copil. Nu ne referim doar la acele femei care, printr-o întâmplare nefericită, și-au pierdut copii ci la cele care, dintr-un motiv sau altul, nu pot aduce micuți pe lume. Vedeta se poate mândri cu o familie frumoasă și împlinită. Are un soț care o iubește necondiționat și o fetiță superbă, care este lumina ochilor ei.

Cu toate acestea, există un lucru care o apasă pe Oana Roman și despre care nu a vorbit până acum. Vedeta a decis să spună tot. Din nefericire, Oana Roman a mărturisit că nu mai poate avea copii. Totul s-a petrecut după ce a născut-o pe micuța Isabella. Oana i-a mărturisit lui Dan Capatos, la Xtra Night Show, că a întâmpinat probleme de sănătate, după ce a născut-o pe fiica ei. Mai mult de atât, se pare că vedeta a fost la un pas de a-și pierde viața.

După ce am născut, am avut niște probleme de sănătate care mi-au pus viața în pericol, adică era să mor. Pentru a-mi salva viața, am făcut o operație, care a durat nouă ore. Eram la un pas de septicemie. Am o plasă în partea stângă a abdomenului. Practic nu mai am mușchi acolo. Am stat cinci zile la Reanimare, am avut 70 de puncte de sutură și am stat cu sondă urinară șapte zile, iar în spital am fost internată aproape trei săptămâni”, a mărturisit Oana Roman.

Cu ce sechele a rămas în urma operației
Vedeta a dezvăluit, cu durere în suflet, că medicul i-a interzis să mai facă vreo intervenție la nivelul abdomenului sau alt gen de mișcare, care îi poate solicita mușchii abdominali. Acuzată că a slăbit deoarece și-a tăiat stomacul, Oana Roman a simțit nevoia să-i lămurească pe toți cei care au criticat-o și a povestit cum a scăpat de 17 kilograme prin tratamente corporale revoluționare. Așadar, orice intervenție chirurgicală sau hotărâre de a râmâne din nou însărcinată i-ar pune viața în pericol.

În urma acestei operații pe care am suferit-o atunci, nu am voie două lucruri: să fac orice fel de mișcare care să îmi solicite mușchii abdominali și să fac orice fel de intervenție la nivelul abdomenului. Nu mai am voie să fac copii. Și dacă aș fi vrut să îmi tai stomacul, nu aș fi avut cum, pentru că nu am voie. Șansele să nu mai ies vie din acea operație ar fi fost foarte mari”, a mai adăugat vedeta.

Așadar, acum se știe motivul tulburător pentru care Oana Roman nu mai poate face copii…

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate