Motivul pentru care s-a despărțit Jean de la Craiova de mama fiului său: „Eu am venit mai devreme și am văzut…”

Jean de la Craiova a dezvăluit de ce s-a despărțit mama fiului său. Cântărețul și fosta lui parteneră, Roxana, au fost împreună în perioada liceului. Femeia i-a dăruit primul copil, un băiat pe care amândoi îl iubesc enorm. Cei doi s-au despărțit însă pe când fiul lor avea doar șase luni. Iată care ar fi fost motivul!

Jean de la Craiova a spus de ce s-a despărțit de mama fiului său. Artistul a făcut o serie de dezvăluiri neștiute legate de relația cu prima lui soție, Roxana. Invitat în cadrul emisiunii prezentate de Denise Rifai, acesta a povestit că el și mama băiatului său au format un cuplu în perioada liceului. Aceștia au decis să se separe când fiul lor avea șase luni.

Jean de la Craiova a scos la iveală detalii neștiute legate de viața lui personală. Invitat în cadrul emisiunii, „40 de întrebări cu Denise Rifai’, el a atins mai multe subiecte sensibile. A vorbit despre relația cu prima lui soție, Roxana, și a dezvăluit motivele ce au condus la despărțirea lor. Cei doi au împreună un băiat și au fost împreună pe vremea când mergeau la liceu.

Jean de la Craiova și prima lui soție nu au fost căsătoriți cu acte, dar au locuit o vreme împreună. Artistul era la liceu când forma un cuplu cu Roxana. La acea vreme, cei doi au devenit părinții primului lui copil. Potrivit spuselor lui, cântărețul a renunțat la școală pentru a avea grijă de mama copilului său. Soacra lui l-ar fi pus să aleagă între învătățură și nevastă. Ulterior, aceștia s-au despărțit când micuțul avea doar șase luni.

continuarea aici