Multă lume a spus că Violeta nu seamănă cu Ștefan Bănică și nici de la mama ei nu a preluat prea multe trăsături.

Ani la rând, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, Violeta, a fost protejată de părinți și a stat departe de lumina reflectoarelor. De la o vreme încoace, ea apare tot mai des în peisajul media, spre bucuria părinților dar și a fanilor. Iar Violeta nu este doar o adolescentă deșteaptă și talentată, după cum spunea mama ei, ci și extraordinar de frumoasă.

Ana Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, s-a transformat spectaculos din fetița cu chip angelic, așa cum o știam cu toții. Aceasta va împlini 14 ani la sfârșitul acestui an și a moștenit din plin trăsăturile frumoase dar și talentul părinților ei.

Astfel, Andreea Marin se poate declara o femeie împlinită, nu doar profesional, ci și în plan familial. Iar din relația cu Ștefan Bănică Jr, ea a rămas cu cea mai de preț amintire, și anume

Violeta. Cum anii au trecut parcă în zbor, Violeta s-a transformat într-o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului. Mai mult, pe lângă frumusețe, se pare că adolescenta a moștenit și talentul tatălui ei, cu care urmează să lanseze o piesă.

Violeta Bănică a moștenit culoarea ochilor bunicii ei paterne

Fiica Andreei Marin cu Ștefan Bănică Jr a moștenit culoarea ochilor bunicii ei de pe linie paternă, adică a mamei actorului. Violeta este o tânără foarte frumoasă, cu trăsături deosebite și ochi de un albastru sublim. Și frate ei, Radu Ștefan are ochi albaștri, moșteniți cel mai probabil, tot de la bunica de pe tată. Violeta are o relație foarte frumoasă cu fratele ei vitreg. Cei doi se susțin reciproc în tot ceea ce fac. Nu demult, Radu Ștefan și-a deschis o cafenea în București, iar la inaugurare au participat și Violeta însoțită de mama ei, Andreea Marin. Se poate spune că lucrurile s-au așezat frumos în familia lor, că există înțelegere și bune intenții de toate părțile.