duminică, 31 mai 2020

Mutare neasteptata în televiziune! Loredana Groza la Antena 1?

Știrile zilei

Starea de sănătate a principalelor criptomonede în pandemia de Covid-19

Pandemia de coronavirus a avut efect imediat și asupra tranzacțiilor cu monede virtuale.Nu este greu de înțeles de ce...

Microfoane spion de calitate, pentru utilizări variate

Există multe motive pentru care s-ar putea să iei în considerare achiziționarea unui model performant de gadget pentru înregistrări...

Când trebuie să îți schimbi bateria mașinii?

Tocmai te-ai urcat  în mașină, acum că tot e voie în timpul stării de alertă maximă ca măcar prin...

S-a mutat Loredana Groza la Antena 1? Surse apropiate vedetei sustin ca da. Aceasta ar fi fost ofertată de producătorii postului de televiziune advers pentru emisiunea pentru copii moderată de Dan Negru, „Next Star”.

Ani la rand vedeta PRO, dar cu ganduri sa schimbe tabara. Asa se zvonește. Stranse negocieri cu producătorii emisiunii pentru juriul  «Next Star», alaturi de Ștefan Bănică jr. ”Rămâne de văzut dacă se vor înțelege, la negocieri, și dacă vor bate palma”, au declarat surse din cadrul postului de televiziune Antena 1, potrivit libertatea.ro.

Daca vor accepta amandoi oferta, vor fi colegi in juriu, iar audientele vor fi de top. Deși Stefan Banica Jr este de mulți ani vedeta Intact, fusese cooptat în alte proiecte. Rămâne de văzut ce raspunsuri vor da.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Mutare neasteptata în televiziune! Loredana Groza la Antena 1? 1