Nadia Comăneci și Bart Conner au sărbătorit nunta de argint: „Cel mai norocos tip din lume”

Veste mare dată de fosta mare gimnastă româncă și soțul ei american. Nadia Comăneci și Bart Conner au sărbătorit nunta de argint ieri, 27 aprilie. Cu această ocazie importantă, cei doi și-au transmis câte ceva pe rețelele de socializare și au marcat evenimentul alături de urmăritorii din mediul online.

Nadia Comăneci și Bart Conner și-au unit destinele în anul 1996 iar de atunci au fost de nedespărțit și au construit o căsnicie frumoasă. Cei doi au fost cununați de cuplul Adrian Năstase și soția lui, Dana, și au un băiat, în vârstă de 15 ani, Paul Dylan.

Nadia Comăneci și Bart Conner au sărbătorit nunta de argint
Fosta gimnastă Nadia Comăneci și Bart Conner au împlinit 25 de ani de căsnicie. Cu această ocazie, cei doi și-au transmis câte ceva pe rețelele de socializare și au marcat evenimentul. Relația acestora este înfloritoare și pare că nimic nu îi va despărți.

Evident, fericitul evenimet nu putea să treacă neobservat. Astfel, fosta mare gimnastă a împărtășit aniversarea și cu fanii din mediul online. Ea a postat mai muulte fotografii în care apare alături de soțul ei și i-a transmis un mesaj emoționant.

„La mulți ani cu ocazia împlinirii a 25 ani, dragă Bart Conner”, a scris ea în dreptul fotografiilor.

Nici bărbatul nu a uitat de aniversare și a transmis și el un mesaj. Mai mult acesta s-a declarat cel mai norocos tip din lume pentru faptul că a întâlnit-o pe fost gimnastă și a avut ocazia să întemeieze o familie alături de ea.

„La mulți ani, 25 de ani, Nadia Comăneci. De la cel mai norocos tip din lume!”, a scris și sportivul american pe Facebook.

Nadia Comăneci, căsnicie fericită
Nadia Comăneci este căsătorită din 1996 cu fostul gimnast american Bart Conner, cu care are un fiu, Dylan Paul. Fosta gimnastă și soțul său și-au unite destinele în cadrul unei ceremonii ce a avut loc în București, iar nașii lor au fost Adrian Năstase și soția lui, Dana. La acea vreme, evenimentul a fost care a ținut prima pagina a ziarelor din lumea întreagă.

Evenimentul a fost unul deosebit pentru ambii soți, iar după ceremonia religioasă, Nadia Comăneci a declarat că „Olimpiada de la Montreal din 1976 a căzut pe locul doi”.

La cei 59 de ani ai săi, Nadia, care se identifică cu gimnastica mondială arată la fel de tânără că oricând.

Adolescent deja, Dylan va împlini anul acesta vârsta de 15 ani, iar din cele mai recente poze pare că este bucăţică ruptă din tatăl său, Bart. Fostul gimnast a postat, pe pagina lui de Facebook o fotografie nouă cu el şi familia sa. Nadia şi soţul său sunt foarte mândri că fiul lor le calcă pe urmă şi este implicat în sportul care le-a adus şi lor celebritatea, gimnastica artistică.

Dylan a câştigat, deja, numeroase competiţii locale în Oklahoma City, oraş în care îşi are reşedinţa familia Nadiei Comăneci.

„Multă lume spune că seamănă mai mult cu mine, deoarece are părul blond. Dar, dacă priveşti mai atent, vei putea observa că multe trăsături ale lui Dylan amintesc de micuţa Nadia”, declara Bart Conner într-un interviu din 2011.