Nadine a luat BAC-ul la 44 de ani și va studia la o facultate americană

0

Niciodată nu-i prea târziu să înveți, să-ți împlinești visele! Iar Nadine o poate afirma cu cea mai mare convingere…

Nadine a obținut diploma de Bacalaureat în sesiunea din vara acestui an, la 44 de ani.

Nu i-a fost ușor. A fost nevoită să-și ia chiar și un meditator la Matematică, materie la care a fost nevoită să admită că nu se pricepe s-o studieze fără ajutor.

”Pentru algebră mi-am luat un meditator din România, o bună prietenă care a venit pe lumea asta cu har în ale predării. Fac matematica și de două ori pe săptămână, deoarece eu am terminat liceul la uman și am diverse lacune”,spunea Nadine înainte de BAC.

Imediat de a luat examenul, cu o notă mare, Nadine s-a mutat în Franța, acolo unde s-a hotărât să locuiască cel puțin o perioadă de un an de zile, alături de familia ei.

Apoi a aplicat la o facultate din Statele Unite, la Psihologie

”Am 44 de ani și am devenit studentă la psihologie la o universitate de stat din America. Am fost acceptată la un program (am să spun în engleză) de Psychology/Undergraduate (Bachelor of Science) – sistem online.

Am vrut Bachelor of Science deoarece este orientat programul către cercetare, către știința psihologiei.

Nu am cuvinte să îți spun ce înseamnă pentru mine acest lucru. Anul asta mi-am îndeplinit două mari visuri, acela de a termina liceul cu Bac-ul luat, și de a deveni studentă la psihologie.

Visele se îndeplinesc, nu întâmplător am scris și o carte despre asta. Iar îndeplinirea lor o percep a fi simplă.

În cazul meu nu am luat ochii de pe ce îmi doream. Sunt recunoscătoare sorții că pot studia psihologia la nivel de universitate și nu de amator, așa cum am făcut-o până acum.

Eu n-aș fi putut merge prin viață cu o stare de bine dacă nu mă apucam să aprofundez aceasta pasiune a mea, psihologia – mintea și comportamentul uman/animal”, a scris Nadine, cu mândrie, pe pagina sa de Facebook.

Spune ce crezi