24 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

NEÎNTEMEIATĂ – Așa a considerat judecătorul de drepturi și libertăți cererea de arestare a primarului din Ciorani și a altor 16 suspecți în dosarul fraudării alegerilor locale

17 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, iar anchetatorii le-ar fi dorit arestate preventiv, după descinderile de la Primăria Ciorani și domiciliile unora dintre ei. Ieri, toți au fost duși în fața unui judecător de drepturi și libertăți, care însă a considerat neîntemeiată cererea anchetatorilor.

Toate cele 17 persoane vizate de perchezițiile de miercuri din comuna Ciorani, într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești în care este cercetată fraudarea rezultatelor alegerilor locale din septembrie 2020 fuseseră reținute pentru 24 de ore.

Citește știrea inițială AICI.

Vineri, după prânz, a apărut și soluția pe scurt dată de judecătorul de drepturi și libertăți:

Tip solutie: respinge cererea
Solutia pe scurt: În baza art.227 alin.(1) Cod de procedură penală,respinge ca neîntemeiată propunerea de arestare preventivă din data de 10.06.2021 formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti în dosarul de urmărire penală nr.31/P/2021 cu privire la inculpaţii: – MARIN VOICU, pentru săvârșirii instigării la infracțiunea de falsificare a documentelor și evidențelor eletorale în formă continuată prev.

 » Citeste mai mult pe observatorulph.ro

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate