18.6 C
București
duminică, 13 iunie 2021

Nepoata președintelui Ugandei, găsită moartă într-o cameră de cămin din Timișoara

Update 2: Ziua de Vest notează că poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, in rem, după ce Mercy Kajuma Birungi, o tânără de 24 de ani din Uganda, studentă la Universitatea de Vest din Timişoara, în anul întâi la masterat, a fost găsită moartă în camera de cămin unde era cazată.

Cazul este în atenția autorităților în mod special, Mercy Kajuma Birungi fiind nepoata președintelui Ugandei, Yoweri Museveni, mama sa fiind sora soției demnitarului.

Potrivit anchetatorilor, duminică, un cetăţean străin, care nu se afla în România, a sunat la Ambulanţă, anunţând că tânăra din Uganda nu se simte bine şi a solicitat un echipaj medical. Bărbatul a dat şi o adresă, însă aceasta a fost greşită. Medicii de la Ambulanţă au făcut verificări şi au ajuns inclusiv la căminul unde se afla tânăra, însă uşa era încuiată. Luni, acelaşi bărbat a sunat din nou şi a spus că nu poate lua legătura cu fata. Acolo a ajuns din nou, un echipaj de la Ambulanţă, dar şi un echipaj de la ISU care a spart uşa. În cameră se afla tânăra din Uganda, decedată.


Update 1: IPJ Timiș: „La data de 25 mai a.c. polițiștii Secției 2 au fost sesizați de către un echipaj SAJ, cu privire la faptul că o tânără în vârstă de 24 de ani a fost găsită decedată intr-o cameră de cămin din municipiul Timișoara. În cauză a fost întocmit un dosar penal in rem sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “ucidere din culpă”.”


Știrea inițială: Pe surse am aflat că o studentă în vârstă de 24 de ani a fost găsită decedată ieri într-o cameră dintr-un cămin studențesc din Timișoara. Aceasta nu prezenta urme de violență , avea un grad ridicat de obezitate, iar „în cauză a fost întocmit un dosar penal in rem sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, transmite IPJ Timiș.

Mai multe detalii din acest caz nu sunt cunoscute momentan, informațiile remise de către IPJ Timiș fiind lacunare.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate