24.5 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Neti Sandu are coronavirus. „Vreau să aflaţi de la mine”

Neti Sandu are coronavirus. Realizatoarea și prezentatoarea horoscopului din cadrul Știrilor ProTV de dimineață s-a infectat cu SARS-Cov-2, iar acum se află în izolare. Vedetele Andreea Esca și Andi Moisescu, au fost și ele infectate cu noul coronavirus. Lipsa prezentatoarei horoscopului a fost sesizată de către fanii rubricii de câteva zile.

Pentru a-i ține la curent Neti Sandu a făcut anunțul pe care nimeni nu își dorea să îl audă.

Neti Sandu are coronavirus
Vedeta ProTV se află în izolare, iar stare ei de sănătate este una stabilă. Neti Sandu resimte virusul ca pe o răceală destul de puternică și are câteva simptome specifice.

„Vreau să aflați de la mine că am fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Mă simt relativ bine, ca și când aș avea o răceală destul de puternică. Din fericire, nu am avut nevoie de spitalizare, așa că sunt acasă, în izolare. Mă monitorizez și țin legătura permanent cu medicul de familie. Sper că toată lumea să fie bine.”, a declarat Neti Sandu, pentru protv.ro.

Neti Sandu rămâne optimistă
Neti Sandu are coronavirus însă acest lucru nu a descurajat-o. Prezentatoarea horoscopului este convinsă că va trecere repede peste această încercare. Vedeta a declarat că în această perioadă a anului oricum își lua concediu mereu, pentru că se apropie ziua sa de naștere.

Din păcate, în acest an nu va putea să sărbătorească așa cum își dorește ziua, însă speră că își va reveni repede și va recupera.

„Aceasta este perioada din an în care eu mereu îmi luam concediu de odihnă, fiind în apropierea zilei mele de naștere. Nu mă gândeam că anul acesta va fi un concediu medical și că așa o să-mi petrec ziua, dar sunt convinsă că vom trece repede peste această situație.”, a mai declarat Neti Sandu, pentru sursa citată.

Dan Bittman, atac la Andreea Esca: „Cred că și-a înscenat boala!”
Dan Bittman susține în continuare că virusul SARS-CoV-2 nu este atât de grav precum vor autoritățile să se creadă.

„S-au căutat atâtea și atâtea exemple, au vrut să găsească și în lumea sportului, au vrut să găsească și în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar și în lumea asta, a noastră, a artiștilor, a cântăreților… Dacă cred că Andreea Esca și-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar… părerea mea e că nu e nimic adevărat.

Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu așa se trece și nu așa se revine la știri, veselă și ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul… Dar în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre și motive să fim cuminți și să tăcem”, a declarat Dan Bittman la o emisiune online moderată de Mădălin Ionescu.

Artistul a precizat faptul că părerile lui nu sunt influențate de nimeni și că spune strict ceea ce gândește.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate