18.8 C
București
duminică, 13 iunie 2021

Motivul despartirii a fost evident. Andrei Duban a spus adevarul

Invitat sa participe la show-ul „Ferma vedetelor”, Andrei Duban sustine ca a facut fata provocarilor, mai ales ca alaturi i-a fost si sotia, Gratiela, insa psihic i-a fost aproape imposibila ruptura de Armin. Andrei Duban s-a despartit pentru cateva saptamani de fiul lui. Desi, in prima instanta, s-a bucurat ca el si sotia lui vor sta cateva zile departe de Armin, asta pentru ca micutul sa invete ceva din aceasta experienta si sa devina mai putin alintat, cat a stat la „Ferma Vedetelor” Duban s-a gandit clipa de clipa la fiul sau. Motiv pentru care, la terminarea filmarilor, a pornit imediat spre Bucuresti.

„Adevarul este ca mi-au facut o supriza extraordinara si nu l-au dus la scoala in ziua respectiva, cand eu am ajuns de la ferma. L-am gasit in curte, nu a avut rabdare nici el sa ma astepte in casa. Cum am deschis usa, era in curte si m-am aruncat pe el ca la fotbal. Stii cum e dupa ce dai gol, sari gramada”, ne-a povestit fericitul tatic, Andrei Duban.

Andrei a cerut ajutorul apropiatilor. Mai exact, tatalui sau si unei surori de-a Gratielei, pentru ca Armin sa nu simta lipsa parintilor. „A fost prima data cand am stat atat de mult timp despartiti de el. De obicei daca eu eram plecat in turneu, ramanea Gratiela si invers. Dar de data asta am avut noroc fiindca am avut o cumnata, o sora a Gratielei, si pe tatal meu, bunicul lui Armin, care s-au ocupat si impreuna au reusit sa treaca peste moment. Dar pana la urma sa stii ca i-a prins bine si lui, fiindca prea era cocolosit. Este clar ca bunicul si matusa l-au rasfatat si mai tare, dar am recuperat repede. Din momentul in care ne-am intors, iti dai seama”, a mai spus prezentatorul de televiziune.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate