12.3 C
București
luni, 17 mai 2021

Nick Radoi îi răspunde Adrianei Bahmuțeanu. Ce i-a răspuns după ce l-a făcut moș și obsedat

Nick Radoi îi răspunde Adrianei Bahmuțeanu după ce fosta prezentatoare tv l-a făcut moş şi obsedat. Totul a pornit de la scandalul iscat intre Ioana şi Ilie Năstase. Cei doi s-au certat iar marele sportiv a recurs la violență, în timp ce soția sa a chemat poliția.

Adriana Bahmuțeanu nu s-a mai putut abține și l-a făcut pe Nick Rădoi, implicat în scandal că fiind fostul iubit al Ioanei, ”moșneag” și că nu își acceptă vârsta.

Nick Radoi susține că el ar fi fost motivul de ceartă dintre ei. Ilie Năstase, de curând, i-a pus bodyguard Ioanei. Totul a avut loc după un schimb de replici dure cu Nick Rădoi, fostul iubit al Ioanei. Acesta continuă să o complimenteze pe actuala doamnă Năstase.

„Ar trebui să se uite în oglindă cu trecutul ei, căci nici moartea nu se va căsători cu ea! (…) Dacă nu are bani, îi dau eu”, i-a spus Nick Rădoi Adrianei Bahmuțeanu.

Fosta soţie a lui Silvi Prigoana nu a stat prea mult pe gânduri și i-a replicat: „E un om cu un orgoliu extrem de mare, extrem de egoist pentru că sfidează pe toată lumea. Nu mă interesează domnule Nick Rădoi, am cunoscut o grămadă de bărbați, chiar am fost căsătorită cu un milionar!”,

Declarațiile Adrianei
Nick Radoi îi răspunde Adrianei Bahmuțeanu după declaraţiile făcute de către această în direct, în cadrul unei emisiuni.

Iată și declarația Adrianei de la care a pornit totul:

„Mi se pare că bărbații de genul ăsta nu-și acceptă vârsta, nu-și recunosc vârsta, se poartă ca niște adolescenți, uitând să-și trăiască vârsta biologică. (…) E un moșneag, dar vrea să pară tânăr. (…) nu mi se pare că e un bărbat frumos, nu mi se pare că e un bărbat tânăr, din contră, la 60 de ani, gata, se intră în vârsta treia. Arată mai bine Ilie Năstase, la 74 de ani”, a spus Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

Nick Rădoi s-a căsătorit în secret?
În ziua onomasticii sale, Nick Rădoi a fost în centrul atenției. nternauții i-au făcut urări care mai de care mai speciale, însă cea mai importantă a venit din partea Mădălinei.

Concret, tânăra a postat o fotografie emoționantă cu ea, în brațele afaceristului, iar mesajul de dragoste pe care i l-a scris partenerului ei de viață i-a pus pe fani pe gânduri cu privire la statusul lor de relației.

„De ziua ta îți urez și aici “la mulți ani”, iar ceea ce îți doresc știi deja, ai știut mereu și vei ști ptentru totdeauna! Happy birthday, hubby!”, i-a scris Mădălina Apostol lui Nick Rădoi pe Facebook.

Apelativul „hubby”, care înseamnă „soț” i-a dus pe fani cu gândul la o căsătorie secretă. Ba mai mult, urarea făcută de brunetă, duce cu gândul tot la faptul că au devenit soț și soție pe ascuns.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate