Nicolae Guță a rupt tăcerea după ce s-a zvonit că ar avea SIDA și cancer: „Am slăbit 40 de kilograme”. Cum arată acum

1.598

Nicolae Guță a slăbit nu mai puțin de 40 de kilograme, iar fanii lui au intrat în panică. Toți s-au întrebat dacă nu cumva idolul lor ar suferi de o boală cumplită, precum SIDA sau cancer.

Artistul a ținut, însă, să-i liniștească, precizând că nu are nicio problemă de sănătate. Între timp a mai acumulat și ceva kilograme, iar fanii au răsuflat ușurați.

Am slăbit 40 de kilograme în aproape doi ani. Șmecheria este să nu mănânci, iar eu nu am mâncat săptămâni întregi, stăteam doar cu fresh-uri. Invidioșii pot comenta orice despre actuala mea greutate, eu tot îi iubesc. Înainte de a slăbi, aveam 117 kilograme, acum am 74 de kilograme, însă mai vreau să dau jos vreo 10 kilograme, în următoarea lună. Ia și te gândește logic, dacă aveam cancer sau SIDA, cum au spus unii, acum eram sub pământ, dar nu am”, a spus atunci Nicolae Guță.

 

Nicolae Guță are 12 copii

Altfel, la 51 de ani, Nicolae Guță are 12 copii și se pregătește să devină din nou ginere. El și mama celui mai mic moștenitor, Cristina, vor să facă nunta în ziua în care îl vor boteza pe Edan. Devenit un familist convins în ultimii ani, controversatul manelist a ales să nu investească bani în mașina pe care o conduce, astfel că… de multă vreme, el conduce un autoturism fabricat în România și pe care o preferă mulți dintre români.

În timpul unor declarații mai vechi, fosta lui soție, Narcisa, a vorbit despre mașina lui personală. “Dacie – pentru ca e un om modest, merge cu ce se simte bine. A zis ca nu vrea sa investeasca mult intr-o tabla pentru ca aia se indoaie, se sparge, a zis ca mai bine investeste in proprietati. Dar are multe case. Mai mult de 9 are. Eu am o masina mai scumpa decat a lui”, a declarat Narcisa Guță, fosta soție a manelistului, într-un interviu oferit la Antena 1.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise