15.1 C
București
duminică, 16 mai 2021

Nicolae Guță face dezvăluiri despre fiica pe care o are cu Beyonce de România

Manelistul Nicolae Guță a făcut de curând dezvăluiri cu privire la fiica sa Anais, pe care o are cu Mădălina, alias Beyonce de România. După cum se știe, artistul are 11 copii făcuți cu șase femei diferite. În momentul de față el este împreună cu Cristina, având și cu aceasta un copil.

Nicolae Guță este unul dintre cei mai controversați artiști din lumea manelelor. Guță s-a retras pentru o perioadă din luma reflectoarelor, însă acum pare că își dorește să ajungă din nou în prim-plan. Astfel, el a fost prezent în platoul unei emisiuni televizate unde a vorbit despre viața lui ca părinte.

Nicolae Guță este manelistul care are unsprezece copii, dar care sunt făcuți cu șase femei diferite. Cu toate acestea, artistul nu are parte chiar de toți moștenitorii săi. De curând, cântărețul a făcut dezvăluiri fără perdea, la Antena Stars, despre relația pe care o are cu fiica adusă pe lume de Beyonce de România.

Prezent la Antena Stars, Guță a făcut dezvăluiri uimitoare despre relația pe care o are cu una dintre fiicele sale, Anais, cea pe care o are cu Beyonce de România. Astfel, cântărețul a vorbit despre rodul iubirii dintre el și Mădălina, alias Beyonce de România. Manelistul a explicat de ce nu își poate vedea fiica pe care o are cu Beyonce de România.

Aparent, relația pe care o are cu noua parteneră, Cristina, îl împiedică să se mai vadă cu fostele soții, deoarece nu mai vrea să fie implicat în niciun scandal. Cu toate acestea, în ceea ce o privește pe Anais, Nicolae Guță spune că mereu a fost prezent, cel puțin din punct de vedere financiar, în creșterea și educația micuței. Astfel, pe lângă pensia alimentară pe care o primea lunar, regele manelelor a avut grijă ca fiica Mădălinei să nu ducă lipsă de nimic.

„Atunci când s-a putut le-am spus copiilor să vină la mine și să se viziteze și ei. Atunci când fata a vrut să își vadă frații, ușile au fost deschise. Chiar dacă eu n-am fost acolo, ea a fost primită. Pentru că eu acum sunt cu o altă femeie, cu care am un copil, iar Anais ar fi trebuit să vină cu mama ei, iar lucrurile s-ar fi precipitat. Ele nu se suportă acum, de aceea nu vreau să dau motive de ceartă, dar Cristina nu-mi interzice să vorbesc cu copiii și mamele lor, pentru că mie nu-mi interzice nimeni nimic”, a spus Nicolae Guță.

Nu poate fi alături de toți copiii
Cântărețul de manele a recunoscut că pandemia l-a făcut să petreacă și mai mult timp alături de familie. Cu toate acestea, artistul a spus că nici acum nu a putut să fie alături chiar de toți copiii. În ceea ce o privește pe Anais, Nicolae Guță a vorbit cu ea înainte de Crăciun și s-au văzut prin intermediul unui apel video.

„Înainte de Crăciun am sunat fata, am văzut-o pe video, i-am trimis bani. Îi dau pensie alimentară și mă implic și în restul treburilor, dacă este nevoie. Îi dau bani de haine, de spital sau de școală. N-am stat niciodată departe de ea, mi-am făcut atribuția mea de părinte. Nu dau înapoi când e mai greu. Îi mulțumesc mamei Mădălinei că mi-a crescut frumos copilul. O iubesc maxim pe Anais!”, a mărturisit Nicolae Guță la „Showbiz Report”, de la Antena Stars.

Ce pensie alimentară primește Anais
Conform unor surse, cântărețul de manele Nicolae Guță a fost obligat de instanță să plătească lunar 270 de lei pensie alimentară pentru Anais. Însă artistul a mărit suma, cu puțin, astfel că în prezent îi trimite fiicei sale 300 de lei.

„El trebuie să plătească 270 de lei, lunar, pentru pensia alimentară a lui Anais. Dar, de câteva luni, când merge la poștă să pună banii, Nicolae Guță a decis să rotunjească suma. Acum trimite 300 de lei, ce mai, e generos din cale afară. Noroc că mama Mădălinei se ocupă de tot ce trebuie pentru micuță, că dacă ar sta după Guță, nu ar avea nici de mâncare”, a povestit o sursă apropiată de familia Mădălinei.

În altă ordine de idei, Nicolae Guță nu a făcut dezvăluiri și despre ceilalți copii, ci doar despre fiica lui cu Beyonce de România…

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate