Nicole Cherry a dat vestea fanilor: “mamă de băiat”

Cântăreața Nicole Cherry a intrat în rolul de mamă acum un an de zile, când a născut o fetiță pe nume Anastasia. Acum, după ce micuța ei a mai crescut, ea le-a dezvăluit fanilor că își dorește să fie și mamă de băiat.

Nicole Cherry vrea să fie din nou mamă

Frumoasa artistă a povestit că dintotdeauna s-a văzut mamă de băiat, însă Dumnezeu a avut alt plan și i-a dăruit o fetiță. Cu toate acestea ea nu a renunțat la visul ei și va încerca să facă și un băiețe, mai laes că ar fi ideal ca Anastasia să aibă un frățior.

„Mult timp am crezut, până să aflu că va fi Anastasia, că voi fi mamă de băiat. Mi se părea mie că am față de mamă de băiat și cred că și oamenii îmi spuneau mai des asta, dar a ieșit fetiță. Până la urmă nu știi a doua încercare ce o să fie, ce urmează. (…) După experiența pe care am acumulat-o în primul an cu Anastasia … e greu cu fetițele, cred că e mai greu decât cu băieții și, din ce am auzit eu, aș opta pentru un băiat”, a mărturisit cântăreața, pentru Antena Stars.

Nicole Cherry a mai povestit că este foarte fericită în rolul de mamă și fetița ei Anastasia îi umple inima de bucurie. Orice face, face cu gândul la ea. Artista a mărturisit că își dorește ca micuța să devină mândră de mama ei când va cește și va înțelege cu ce se ocupă aceasta.

„Cam tot ce fac eu de când a apărut Anastasia, am gândul ăsta înainte să fac acel lucru, dacă fac bine, dacă o să fie mândră, dacă o să-i placă. Și cumva, cred că dau mai mare atenție acum la tot ce se întâmplă în viața mea. Și cred eu că o să fie mândră atunci când se va uita peste ani și va înțelege, pentru că mai avem ceva până atunci”, a declarat Nicole Cherry pentru cancan.ro