12.2 C
București
vineri, 7 mai 2021

Nicoleta Voicu îl atacă pe Gheorghe Turda. Ce îi reproşează fosta iubită artistului

Nicoleta Voicu îl atacă pe fostul ei iubit Gheorghe Turda după declaraţiile pe care acesta le-a făcut în cadrul unei emisiuni televizate. Cântăreţei de muzică populară nu i-a picat bine absolut deloc remarcile făcute de rapsodul muzicii populare.

Artista nu a stat pe gânduri şi a reacţionat. ”Totul până la familia mea! Dragilor, am ascultat inepțiile acestui om făcute în toate emisiunile cu care face turul televiziunilor pe 2021, dar aseară a întrecut orice limită a bunului simț în emisiunea „Acces de weekend” cu Mirela Vaida.

Fosta iubită a lui Gheorghe Turda a fost extrem de deranjată de declaraţiile făcute de către artist în emisiunea Mirelei Vaida. Aceasta a ţinut să lămurească anumite lucruri într-o postare publica.

„Din declarațiile lui în emisiune: Cea de-a doua care se lăuda tot timpul și punea pe tapet ideea că ea e dintr-o familie înstărită și susținută. Eu n-am verificat treaba asta….!

Doamne, cum de-l mai rabdă Dumnezeu pe acest om?! Cum poți să-mi jigneşti familia în halul ăsta?! Nu-ți e rușine obrazului, fiindcă ai fost în casa părinților mei, ai fost tratat omenește și dumnezeiește?!

Ai fost respectat, ai stat la masă, ai intrat într-o curte și casă curată ca grădina lui Dumnezeu.

Toată viața ai verificat viețile altora și ai găsit doar răul, binele nu e pentru tine, omule!!!

Totul până la părinții mei care sunt doi oameni simpli de la țară pe care eu îi știu muncind de dimineaţa până seara…

Nu ți-e rușine obrazului să-mi umilești familia în halul ăsta?”, este prima parte a reacției cântăreței.

Nicoleta Voicu, acuze fără precedent către fostul iubit, Gheorghe Turda: ”Nu-ți e rușine obrazului?”
A continuat tirul acuzelor. ”Tu unde te-ai născut, rapsodul Maramureșului?!

Ce muzică reprezinți?! Folclorul românesc?! Muzica asta este a țăranului, a omului simplu.

Ești inuman, omule!!! Inuman! Cât oi fi pe pământul ăsta să-ți fie foarte clar că totul este până la părinții și copilul meu, indiferent de micile noastre neînțelegeri. De la oameni ca tine mi se trag toate necazurile pe lumea asta.

Mi-au năpădit bălăriile umane curtea părintească.

” Având în vedere că din punct de vedere…”, după cum te-ai exprimat aseară….eu din punct de vedere pecuniar nu te-am căutat niciodată, tu m-ai exasperat două luni cu mesaje și telefoane.

Ești obișnuit ca lumea să nu sufle în fața ta și să fii lăsat să arunci cu noroi în obrazul tuturor și nimeni să nu zică nimic, uite că eu zic că de la 01 ianuarie 2021 nu sunt 11 luni de când n-ai mai ținut nicio relație cu …partea a doua.

Ai îmbătrânit urât, domnule rapsod!!!
„Ţi-ai jignit colegi de scenă, Cornelia și Lupu Rednic, moderatori, Aurelian Preda cu care ai filmat la Câmpina. L-ai jignit pe Radu Ile că preluat un cântec din repertoriul tău, fiindcă a vrut să fie o surpriză într-o emisiune tv.

Mariei Tănase, lui Ion Dolănescu…etc le-a preluat toată suflarea pământului cântecele și nu s-a supărat nimeni.

Mă întrebam de multe ori de ce această experiență în viața mea?!

Acum știu: să las urme frumoase la plecarea mea din acesta lume. În mlaștini cresc nuferi frumoși, că tot urli peste tot că îmi fac reclamă pe numele tău.

Să mai lămuresc un lucru: nu eu am fost cea care a vorbit despre boala ta în spațiul public, ci tu în emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani”. Am fost împotriva acestui lucru, spunându-ți că va prelua toată presa acest subiect.

Operația ta a fost la sfârșitul lui septembrie și știrea ai dat-o tu două luni mai târziu.

Am înghițit elucrubațiile tale din emisiunea Florentinei Fântânaru la A3, din emisiunea „Show Bâz Raport”, Antena Stars, dar aseară ai umplut paharul răbdării și al toleranței mele.

Dacă nu ai subiecte cu care să apari la televizor, nu-ți fabrica motive pe suferința oamenilor.

Să-ți fie rușine!”, a scris Nicoleta Voicu, într-un atac de acuzații fără precedent la adresa lui Gheorghe Turda.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate