Nicusor Dan, despre targurile de Craciun si Paste din Bucuresti: „Daca ai doi copii la scoala si nu-ti ajung banii, nu te duci in vacanta in Dubai”

Știrile zilei

Tratamentul RUSESC natural pentru combaterea VARICELOR

Majoritatea femeilor suferă de această boală a varicelor. Fie că vorbim despre venele groase care ies în relief sau...

Obiectul misterios pe care l-a avut Ceaușescu atunci când a murit. Ce s-a întâmplat după moartea dictatorului

După execuția celor doi foști dictatori, Nicolae Ceaușescu și soția sa, Elena, au existat numeroase mistere. După ce au...

China neagă apariția Covid-19 în Wuhan. Unde a apărut pentru prima oară

La aproape un an de când coronavirusul a apărut în lume, pentru prima oară în Wuhan, China încă pune...

Nicusor Dan a castigat alegerile locale. Acesta a declarat ca este putin probabil ca Primaria Capitalei sa mai dea bani pentru targurile de Craciun sau de Pasti. Situatia economica in care ne aflam este dificila, iar banii trebuie directionati catre urgente, a explicat Nicusor Dan, primarul ales al Capitalei.

„Daca ai doi copii la scoala si nu-ti ajung banii, nu te duci in vacanta in Dubai. Cam asta e ce trebuie sa facem. Suntem intr-o situatie economica dificila si trebuie sa directionam banii acolo unde sunt urgentele”, a declarat Nicusor Dan miercuri, dupa ce a fost intrebat daca se vor mai organiza targuri de Craciun si de Paste.

Nicusor Dan a spus ca printre urgentele Capitalei se afla poluarea, termoficarea si a aratat ca este posibil sa existe targuri private.

„E posibil sa avem targuri private. Dar sa alocam bani din partea Primariei pentru astfel de evenimente, foarte putin probabil. (…) Trebuie sa ducem banii catre chestiuni esentiale”, a mai spus el.

Nicusor Dan, a anuntat, potrivit Realitatea TV, anularea stimulentului de 4.800 de lei acordat donatorilor de plasma vindecati de COVID-19, lansat de Gabriela Firea pe 1 septembrie.

„Stimulentul pentru donarea de plasma este ilegal, in intreaga Uniunea Europeana este ilegal sa stimulezi cu bani donarea de sange sau plasma, deoarece se considera ca astfel incurajezi oameni care nu sunt neaparat sinceri in privinta starii de sanatate si astfel ii pot pune in pericol pe cei care primesc. Vom cauta cai de a-i stimula pe oameni sa doneze gratuit,” a afirmat Dan.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă