sâmbătă, 26 septembrie 2020

Noi detalii despre dieta Gabrielei Cristea: ”Până la toamnă o să am 50 de kilograme”

Știrile zilei

Ce spune Tavi Colen despre fosta soţie a lui Alin Oprea: „M-am trezit cu ea în casă…”

Tavi Colen, fostul coleg de trupă al lui Alin Oprea, se implică din nou în scandalul divorţului dintre Alin...

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice de către Alexandru Cumpănașu. Acesta a venit cu noi...

Strigătul de ajutor al lui Mihăiță, băiețelul orfan care vrea să zboare: „Vrea să fie un copil normal”

Micuțul în vârstă de șase ani își dorește să fie ca un copil normal, să poată merge și alerga,...

De o vreme, Gabriela Cristea își surprinde fanii cu o siluetă din ce în ce mai zveltă. Vedeta a intrat la cură de slăbire și deja rezultatele se văd.

Cunoscută pentru oscilațiile mari de greutate, Gabriela Cristea e însă mai ambițioasă decât oricând. E fericită că dieta i se potrivește mănușă și o ține cu sfințenie.

Aceasta a dezvăluit pentru Click! Că nu a renunțat la nimic, că are chiar și cinci mese pe zi, dar kilogramele dispar în ritm accelerat.

„M-am şi îngrăşat în perioada asta, dar acum sunt la cură de slăbire şi am reuşit să slăbesc. Sunt în continuare la dietă, ţin un regim echilibrat, cam 1200 de calorii pe zi, împărţite în 5 mese, 3 principale şi două gustări şi mă simt foarte OK, pentru că mănânc absolut orice, inclusiv dulce o dată pe săptămână şi mă simt foarte bine. Cred că ăsta e ritmul pe care îl voi ţine’, a spus Gabriela Cristea, mama a două fetițe’.

Încet – încet, vedeta revine la silueta de fotomodel, cu care am cunoscut-o. ‘Dacă o ţin aşa, cred că până la toamnă o să am 50 de kilograme’, a declarat omul de televiziune.

Nu e prima dietă pe care o încearcă Gabriela Cristea, dar e cea câștigătoare, mai spune ea. ‘Am încercat şi un regim hipoproteic şi, într-adevăr, slăbeşti foarte repede, doar că este foarte greu de ţinut şi extrem de plictisitor din punctul de vedere al diversificării alimentelor, aşa că am optat pentru varianta de 1200 de calorii, împărţite în 5 mese, 3 principale şi 2 gustări.

E super! Pe lângă asta beau minim 2 litri şi jumătate de apă, beau ceaiuri din plante şi nu m-am apucat

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă