duminică, 22 noiembrie 2020

Noi restrictii de luna viitoare? Raed Arafat, despre luna decembrie

Știrile zilei

„Oamenii nu prețuiesc ceea ce au!” – O discuție sinceră între doi prieteni!

Cuvintele de aur ale unui prieten adevărat! Păcat că există prea puțini astfel de prieteni, care îți pot spune...

Nu ne pricepem deloc la oameni! – Povestioara care te trezește la realitate!

Doi băieți umblau pe scară cu o cutie mare în mână. De fapt, cutia nu era chiar atât de...

Câteva povestioare emoționante despre ce înseamnă să fii TATĂ!

Când un bărbat devine tată, el este înzestrat cu o superputere magică, pentru a-i veni întotdeauna în ajutor copilului...

Raed Arafat vine cu vesti proaste pentru romani. Seful DSU a aretizat ca, in cazul in care numarul cazurilor de coronavirus va continua sa creasca, masurile de restrictie intrate in vigoare vor continua si chiar se vor impune si altele suplimentare, astfel incat numarul de cazuri sa inceapa sa scada.

Intram din nou in case?

“Eu nu cred ca o sa ajungem la un platou pana nu vedem impactul noilor masuri pe care le avem, daca sunt aplicate corect de noi toti. Evaluarea reala asupra impactului acestor masuri are nevoie de 30 de zile, de doua cicluri de 14 zile, este parerea epidemiologilor. Daca nu ajungem sa avem un impact serios al acestor masuri urmeaza o reevaluare.

Asta scrie si in hotararea de Guvern. Daca la reevaluare se va considera ca sunt necesare si alte masuri, o sa vedem la momentul respectiv. Daca nu scade suficient intr-o luna inseamna ca masurile nu sunt suficiente si exista risc de crestere mai departe. Si atunci se impun si alte masuri. Se pot lua si alte masuri suplimentare in zonele care sunt afectate mai grav”, a declarat Raed Arafat.

Secretarul de Stat spune ca nimeni nu ar trebui sa mai creada in teoria conspiratiei.

“Daca acum cateva luni aveau suspiciuni unii si aveau intrebari daca virusul asta exista, nu ar trebui sa mai aiba aceste suspiciuni, vazand ce se intampla in Romania si in jurul nostru si cate persoane decedeaza in fiecare zi”, a declarat Raed Arafat, la B1 TV.

Mai mult decat atat, Raed Arafat face apel la cetateni sa respecte masurile, pentru singura metoda de a opri raspandirea virusului. “Nu putem spune ca populatia in general, poate ca o parte a cazut prada campaniilor de diminuare a rolului mastii.

Eu am convingerea ca o mare parte a populatiei a inteles deja de mult timp si respecta regulile, dar trebuie sa le respectam cu totii pentru ca partea mai mica raspandeste boala la cei care respecta masurile”, mentioneaza Raed Arafat.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă