Nosfe, ultima apariție la Chefi la cuțite: „Mulțumesc, NOSFE! Pentru această experiență, atât cât a durat, până să pleci… de tot”

Pe 8 noiembrie, Nosfe a avut ultima apariție la Chefi la cuțite și a fost, cu siguranță, una dintre cele mai emoționante ediții. Artistul a încetat din viață pe 16 noiembrie în urma unui infarct, iar prezența sa pe micul ecran, în cadrul show-ului culinar de la Antena 1, a fost extrem de dureroasă pentru cei care l-au iubit și apreciat.

Ediția cu numărul 10 a celebrului show culinar a fost una încărcată de emoții, regretatul artist Nosfe având ultima apariție la Chefi la cuțite. Pe 16 noiembrie, Darius Vlad Crețan s-a stins din viață, în urma unui infarct, iar apariția sa pe micul ecran a fost foarte emoționantă pentru fanii emisiunii. De altfel, fiecare ediție a emisiunii i-a fost dedicată lui Nosfe, din momentul durerosului anunț.

Nosfe, ultima apariție la Chefi la cuțite

Nosfe a avut ultima apariție la Chefi la Cuțite, fiind eliminat din competiție în urma duelurilor din ediția difuzată pe 8 noiembrie. Momentul a fost unul extrem de emoționant, cu atât mai mult cu cât filmările au fost difuzate post-mortem, iar din show au făcut parte atât atistul, cât și soția lui.

Nosfe a făcut parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu și, din păcate, preparatul său a luat cel mai mic punctaj în urma battle-ului dintre echipa sa și cea a lui Sorin Bontea. Din păcate, regretatul artist a luat doar 4 puncte pentru un preparat gătit cu rodie și a fost astfel eliminat din competiție. Dat fiind că a fost un concurent foarte apeciat de colegii lui, aceștia s-au arătat întristați de deznodământul duelului, măturisind că Nosfe le-a fost de mare ajutor. Artistul a mărturisit însă că nu merita să treacă mai departe și și-a asumat eșecul.

‘Nu meritam să merg mai departe, sunt conștient. Farfuria asta de azi nu cred. Experiența Chefi la cuțite mi s-a părut genială. Foarte intensă, mai intensă decât mă așteptam eu. Sunt pregătit să mă duc la concursuri mai complicate’, a spus Nosfe.

Din nefericire, acest lucu nu mai avea să se întâmple, artistul încetând din viață pe data de 16 octombrie.

„Nosfe ne-a ajutat foarte mult”

Nosfe a avut, ieri-seară, ultima apariție la Chefi la cuțite, iar momentul a fost unul greu de privit pentru oamenii de acasă, care și-au luat astfel, încă o dată, rămas-bun de la artist. Darius Vlad Crețan a intrat în competiție alături de soția lui, Mădălina, iar cuplul lor a fost, încă de la început, unul extrem de simpatizat. Chiar dacă nu au tecut de bootcamp, în cele din urmă o amuletă i-a readus pe amândoi în competiție. Membrul trupei Șatra Benz a a făcut parte din echipa lui Florin Dumitrescu, în timp ce soția lui face parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Prezența lui Nosfe a fost apreciată de colegii săi de echipă, chiar dacă nu a fost bucătar profesionist.

‘Nosfe ne-a ajutat foarte mult, mai ales la battle-uri. El era omul acela bun la toate și omul care sărea în ajutorul tuturor. Omul care învăța foarte repede. Ne bucurăm mult că l-am cunoscut și că a făcut parte din echipa noastră’, a spus Ștefania, colega lui.

Chef Florin Dumitrescu, mesaj emoționant

Azi-noapte, și chef Florin Dumitrescu i-a adus un omagiu emoționant lui Nosfe, după ultima sa apaiție la Chefi la cuțite. Faimosul chef a postat câteva cuvinte pe contul său de socializare, însoțite de o fotografie în care el și artistul se îmbrățișau, ia comentariile fanilor sunt tulburătoare.

„Timpul ăsta în concurs, ca parte din echipa mea, îl prețuiesc cu adevărat pentru că mi-a dat ocazia să te descopăr mai bine ca om, dincolo de talentul și pasiunea pentru muzică și gastronomie. Mulțumesc, NOSFE! Pentru această experiență, atât cât a durat, până să pleci… de tot”, a scris chef Florin Dumitrescu pe Instagram.