Noul campion mondial la Microsoft Word este un elev român

Este elev al Colegiului Național ”Grigore Moisil” din București și a devenit campion absolut la Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist.  Are 18 ani și îl cheamă Tiberiu Danciu. Ne-a făcut mandri câștigand medalia de aur a competiției organizată de Microsoft în Anaheim, California.

La acestă ultimă ediție, a 15-a din istorie, au participat peste 560.000 de concurenți, în finală calificându-se 157 de tineri din 49 de țări participante.

Tiberiu Danciu a stat doar 20 de minute în sala de competiții, reușind să identifice cele mai multe ”capcane” din subiectele date de reprezentații Microsoft, scrie Digi24.

”Performanța mea în utilizarea aplicațiilor Word și Excel sunt doar o pârghie pentru alegerea universității. Oscilez între a studia inteligența artificială la Universitatea Nottingham din Regatul Unit sau la MIT, după care intenționez să mă întorc în țară, pentru a-mi valorifica competențele profesionale.

Încerc permanent să-mi depășesc limitele. Credeți în voi înșivă și haideți să ne facem țara mândră de noi!”, a spus Tiberiu relateaza greatnews.ro