18.4 C
București
marți, 18 mai 2021

Nunta anului 2021: Antonia și Alex Velea vor ajunge, în sfârșit, la altar

După șapte ani de așteptare, Antonia este o femeie liberă și divorțată în acte. Decizia luată de instanță în 2020 a venit precum o gură de aer proaspăt pentru cântăreață. Ea și Alex Velea nu s-au putut căsători însă anul trecut din cauza pandemiei, dar 2021 speră să fie anul cu noroc pentru marele lor eveniment.

Antonia și Alex Velea ar fi plănuit nunta cea mare pentru anul 2020, însă, din cauza pandemiei de coronavirus, planurile lor au fost date din nou peste cap. Așadar, cei doi soți speră ca lucrurile să redevină la normal, pentru că artiștii își doresc să facă atât botezul băieților cât și nunta lor în vara anului 2021.

Antonia și Alex își doresc un botez și o nuntă perfectă, mai ales că au așteptat atâta. Ceea ce nu pot face însă, în acest moment, în care sunt interzise orice fel de evenimente cu un număr mare de persoane. Dacă totul va decurge așa cum își doresc, vor organiza nunta și botezul la pachet, în vara lui 2021. Dacă nu, vor mai aștepta. Un an în plus pentru ei nu mai înseamnă nimic, la cât au așteptat divorțul”, au declarat apropiați ai cuplului pentru Playtech.ro.

Maya locuiește cu tatăl ei în Italia
Maya, fiica Antoniei din prima căsătorie, trăiește în Italia alături de tatăl său, Vincenzo Castellano. Cu toate acestea, fetița a putut călătorii în România pentru a-și vedea mama și s-a bucurat să îi cunoască și pe frățiorii ei. Totuși, decizia instanței a făcut ca Vincenzo să fie cel care are custodia exclusivă a minorei. Chiar și așa, Antonia a reușit să obțină dreptul de a merge în vizită la fiica sa alături de cei doi băieți ai săi și de Alex Velea, actualul său partener.

Deși ar fi avut dreptul, Antonia a ratat să-și petreacă sărbătorile cu Maya, din cauza pandemiei. Artista a obținut dreptul de a-și aduce fiica în România și în urma unei anchete ce a avut loc la noul său domiciliu, aceasta demonstrând că fetița va putea beneficia de cele mai bune condiții și că nimic nu-i va lipsi, au povestit apropiații Antoniei, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate