31.6 C
București
sâmbătă, 31 iulie 2021

Nunți și botezuri cu 200 de persoane. Participanții trebuie să fie vaccinați sau să aibă un test negativ

Noile măsuri de relaxare intră în vigoare, sâmbătă, 12 iunie. La nunți și la botezuri pot participa 200 de persoane, însă participanții trebuie să fie vaccinați sau să aibă un test negativ. Totodată, trebuie asigurată o suprafață de minim 2 mp pentru fiecare persoană.

Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență cu privire la prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile a adus noi măsuri de relaxare.

Din acest weekend, creștere numărului de participanți la nunți și botezuri până la 200 în spațiile închise, dacă toți participanții sunt vaccinați, testați sau trecuți prin boală și se asigură o suprafață de minim 2 mp pentru fiecare persoană.

Astfel, se arată în document, desfășurarea nunților și botezurilor în spații deschise fără limită de participanți este permisă dacă se asigură o suprafață de minim 2 mp pentru fiecare persoană și toți participanții sunt vaccinați, testați sau trecuți prin boală.

The post Nunți și botezuri cu 200 de persoane. Participanții trebuie să fie vaccinați sau să aibă un test negativ appeared first on Realitatea de Prahova.

 » Citeste mai mult pe realitateadeprahova.net

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate