marți, 20 octombrie 2020

Nuntile si botezurile, interzise in toata tara

Știrile zilei

Horoscop noiembrie 2020. Vin clipe de vis! Trei zodii trag lozul cel mare

Horoscop pentru noiembrie 2020, pentru toate semnele zodiacului. Noiembrie este considerata in mod traditional una dintre cele mai intunecate...

Medicul Virgil Musta: Trei saptamani, daca s-ar bloca, ar fi o masura buna, dar ne putem permite

Medicul Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infectioase ”Victor Babes” din Timisoara, spune ca pentru a scadea numarul...

HOROSCOP 19-25 OCTOMBRIE 2020 cu Adrian Bunea. Tranzitul Soarelui generează energie negativă până la mijlocul lunii noiembrie

HOROSCOP 19-25 OCTOMBRIE 2020. Soarele tranzitează un sector neprietenos şi va genera energie negativă până la mijlocul lunii noiembrie....

Raed Arafat, Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a anuntat cateva dintre masurile adoptate in sedinta Comitetului National pentru Situatii de Urgenta (CNSU) de marti.

“Masurile care sunt menite pentru a proteja si sunt masuri compensatorii pentru a limita raspandirea, cum ar fi portul mastilor, acolo unde sub incidenta este sub 3 la mie, purtarea va fi obligatorie in zonele aglomerate, inclusiv in zonele pietonale, zonele de asteptare. Sunt enumerate aceste zone ca exemple in hotararea CNSU.

Atunci cand incidenta depaseste 3 la mie, purtarea mastii va fi obligatorie in toate spatiile deschise, adica de la iesirea de acasa si pana la revenirea acasa.

Referitor la programul teatrelor, cinematografelor, salilor de spectacol, a restaurantelor, a cafenelelor, acolo unde incidenta este sub sau egala cu 1,5 la mie ele vor functiona cu capacitatea de 50%. Peste 1,5 la mie si pana la 3 la mie, ele vor functiona cu capacitate de 30%, iar programul va fi redus pana la orele 23:00. Atunci cand incidenta depaseste 3 la mie, activitatea va fi sistata. In cazul hotelurilor, la peste 3 la mie acestea vor putea servi numai persoanele cazate in hotel.

Evenimentele private, cum ar fi nunti, botezuri, aniversari, mese festive, in spatiile deschise si inchise sunt interzise pe plan national, pana vom observa o scadere a numarului cazurilor.

Referitor la campania electorala, se reduce numarul participantilor la 20 persoane in interior si la 50 de persoane in exterior.

Tot personalul care lucreaza in centrele de persoane in varsta sau persoane cu dizabilitati se va testa o data pe saptamana.

Totodata, s-au mai aprobat alte masuri de protectie care vor putea fi vazute in hotararea CNSU”, a declarat, marti seara, Raed Arafat.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă