Nuțu Cămătaru, dezvăluiri despre Gigi Becali: „Mereu l-am ținut. Și cu bani și cu șmecherie”. Este vorba despre sute de mii de euro

Nuțu Cămătaru a vorbit despre perioada în care l-a ajutat pe Gigi Becali. Patronul FCSB i-a dat replica înapoi, afirmând că majoritatea celor spuse de interlop sunt doar minciuni.

Nuțu Cămătaru a vorbit despre Gigi Becali și a dezvăluit că l-a împrumutat pe acesta cu sume enorme de bani.
Interlopul era îngerul păzitor al patronului FCSB atunci când juca la cazinouri. Este vorba despre sute de mii de euro.

Nuţu Cămătaru, dezvăluiri despre Gigi Becali
„ Îl știu demult, și mereu l-am ținut. Și cu bani și cu șmecherie. Eram cu el și cu Oneață la Lido, la Hotel, când mi-a propus Păunescu să intru eu la Steaua. Poți să-l întrebi pe Nețoiu, că era și el acolo. I-am spus lu’ Viorel că nu intru în fotbal, că nu mă pricep și că să-l bage pe Gigi.

La un moment dat s-a luat cu Corsicanu. Ăla mereu îl lua la telefon și-l înjura… Voia să-l antrenez să se bată cu Corsicanu, înnebunise de tot”, a povestit Nuțu Cămătaru în cartea scrisă de Codin Maticiuc, potrivit comisarul.ro

„L-am căutat eu pe Corsicanu și l-am găsit la o cârciumă prin Herăstrău. Era cu un văr de-ai lui Fane Spoitoru și cu niște arbitri. L-am pândit să se despartă de ăia și când s-a suit într-un taxi l-am blocat cu mașinile. Am spart geamurile la taxi cu pumnii și răngile și i-am scos prin geam pe el și pe ăla al lui Fane. Ăluia i-am dat doar un pumn în piept de și-a pierdut aerul și i-am zis să stea cuminte. Pe Corsicanu l-am spart cu bătaia și, când a căzut inconștient, soră-mea Angelica a sărit cu tocurile pe fața lui de l-a tăiat. Și toate războaiele astea pentru Gigi, care la televizor zice că nu mă cunoaște”, a mai dezvăluit interlopul.

Sumele împrumutate erau de ordinul sutelor de mii de euro
Gigi Becali a dat cărțile pe față și a spus că sumele împrumutate erau uriașe. Astfel, acestea ajungeau chiar și la 200.000 de euro, însă patronul FCSB își achita datoriile în mai puțin de 24 de ore.

„Astea sunt niște minciuni… Eu ce relație aveam cu Nuțu, când eram pe la cazino, îi ceream o sută-două sute de mii de euro, a doua zi îi dădeam înapoi. Atât a fost. Eu nu eram fraier. Niciodată nu am spus ca cineva să bată pe cineva. Mereu când cineva voia să bată pe cineva, eu mă opuneam. Eu habar nu am de așa ceva. Mi-e și rușine să comentez aceste lucruri”, a reacţionat Gigi Becali, la fanatik.ro, după ce a aflat ce a spus Nuţu Cămătaru despre el.

În prezent, Gigi Becali s-a vindecat de dependența jocurilor de noroc, iar acest lucru este dovedit de faptul că nu a mai intrat de mulți ani într-un cazinou.