Marieta, soția lui Aurel Tămaș, a avut o reactie cat de poate de eleganta după ce s-a aflat că artistul s-a mutat cu amanta

Dupa un mariaj de peste 20 de ani, Aurel Tamas s-a despartit de sotia sa, Marieta, si i-a lasat ei afacerea.

„Fiecare isi traieste viata cum vrea pentru ca suntem liberi. Domnisoara cu care e sotul meu e si ea o domnisoara si nu ma intereseaza prea mult despre ea. Nu sunt divortata de Aurel Tamas si il iubesc pentru ca e sotul meu”, a spus Marieta Tamas, pentru Click.ro.


Te rugam sa apreciezi !

Aurel Tamas a facut oficiala relatia cu amanta lui, mai tanara cu 31 de ani. Este vorba de Eliza Ancau, in varsta de 26 de ani,  absolventa a Facultatii de Stiinte Politice din Cluj, cu mai multe titluri de miss in palmares.

”Daca dumneavoastra credeti ca am divortat e foarte bine, dar eu nu cred. Sincer, nu stiu cum a aparut stirea asta, eu apreciez cancanul de calitate, nu minciuna. Nu am divortat, nu sunt despartit. Viata mea privata e privata si sunt un om destul de asezat mental. Am un copil mare, nu sunt un ciuri-buri sa-mi ridic poalele in cap.

Oricum, nu e prima data cand se scrie ca eu divortez, au mai scris de vreo patru ori pana acum. De unii scriu ca au murit, de mine, ca am divortat! O aa-i invit la cheful de divort. Am spectacole, sunt extrem de ocupat, asa ca nu am timp de astfel de prostii”, declara artistul, cu ceva timp in urma.

loading...