18.8 C
București
duminică, 13 iunie 2021

Marieta, soția lui Aurel Tămaș, a avut o reactie cat de poate de eleganta după ce s-a aflat că artistul s-a mutat cu amanta

Dupa un mariaj de peste 20 de ani, Aurel Tamas s-a despartit de sotia sa, Marieta, si i-a lasat ei afacerea.

„Fiecare isi traieste viata cum vrea pentru ca suntem liberi. Domnisoara cu care e sotul meu e si ea o domnisoara si nu ma intereseaza prea mult despre ea. Nu sunt divortata de Aurel Tamas si il iubesc pentru ca e sotul meu”, a spus Marieta Tamas, pentru Click.ro.

Aurel Tamas a facut oficiala relatia cu amanta lui, mai tanara cu 31 de ani. Este vorba de Eliza Ancau, in varsta de 26 de ani,  absolventa a Facultatii de Stiinte Politice din Cluj, cu mai multe titluri de miss in palmares.

”Daca dumneavoastra credeti ca am divortat e foarte bine, dar eu nu cred. Sincer, nu stiu cum a aparut stirea asta, eu apreciez cancanul de calitate, nu minciuna. Nu am divortat, nu sunt despartit. Viata mea privata e privata si sunt un om destul de asezat mental. Am un copil mare, nu sunt un ciuri-buri sa-mi ridic poalele in cap.

Oricum, nu e prima data cand se scrie ca eu divortez, au mai scris de vreo patru ori pana acum. De unii scriu ca au murit, de mine, ca am divortat! O aa-i invit la cheful de divort. Am spectacole, sunt extrem de ocupat, asa ca nu am timp de astfel de prostii”, declara artistul, cu ceva timp in urma.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate