O adolescenta face destainuiri emotionante de pe patul de spital. Aceasta este una dintre victimele accidentului din Ialomita

0 561

Dupa tragicul accident de la Ialomita in care 10 persoane au decedat iar alte sase sunt in stare grava la spital, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea s-a deplasat pentru a vizita victimele accidentului care au supravietuit accidentului.

Patru victime sunt inca la Terapie Intensiva, insa doctorii i-au dat asigurari ca se vor recupera, inclusiv fata de 19 ani, internata la „Bagdasar Arseni”.

Tanara de 19 ani a rugat-o pe Sorina Pintea sa-i transmita mamei ca ii e foarte dor de ea. Ea a fost detubata, insa riscul vital nu a trecut inca. Nu isi mai aminteste de accident si vrea sa mearga acasa la familie.

Fata spune ca nu isi mai aminteste minic de accident. A ruagt-o pe doamna ministru sa ii transmita mamei ca ii este foarte dor de ea”, a spus Oana Grigore, purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii.

„Starea lor este buna, stabila, sunt detubate si constiente. Am vorbit cu toate, inclusiv cu fata de 19 ani care e mai grav. Medicii spun ca se vor recupera. Am vorbit cu ele si cu cadrele medicale care le ingrijesc despre accident, dar si despre tratamentul medical necesar pe care il primesc. Le urez sanatate si recuperare cat mai rapida“, a declarat Sorina Pintea.

Lista victimelor cumplitului accident din Sfantu Gheorghe, Ialomita:

– Viorica Moise, 50 de ani

– Aurelia Chirita, 31 de ani

– Frusina Mirica, 44 de ani

– Gabriela Botea, 41 de ani;

– Eugenia Dragulin, 51 de ani

– Irina Matei, 28 de ani

– Alexandra Maria Badea, 22 de ani

– Lucretia Dan, 58 de ani;

– Stefan Cosmin, 43 de ani, soferul microbuzului;

– Viorel Stefan Ilie, 43 de ani, soferul TIR-ului

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata