O asistentă i-a furat cardul de credit unui pacient care se afla pe moarte, din cauza coronavirusului. Ce a făcut cu el

Știrile zilei

Arafat explică ce efecte secundare ar putea avea vaccinul anti-COVID: Pot fi anumite efecte secundare obişnuite, dar care trec

Secretarul de stat în cadrul Ministerului de Interne, Raed Arafat, a explicat că vaccinul împotriva COVID-19 se administrează de...

Ludovic Orban, anunț important pentru români: “Nu vor exista restricții pentru deplasarea la secțiile de votare pe 6 decembrie”

Există multe întrebări legate de alegerile parlamentare ce vor avea loc pe 6 decembrie 2020, având în vedere că...

A murit actorul Vlad Ciobanu. Era infectat cu COVID-19 și era internat într-un spital din Iași

Infectat cu COVID-19 şi internat într-un spital din Iași, actorul moldovean Vlad Ciobanu a murit. Anunţul a fost făcut...

O asistentă medicală din Statele Unite a fost acuzată că a furat un card de credit care aparținea unui pacient care se afla pe moarte, ca urmare a infectării cu noul coronavirus.

Femeia, în vârstă de 43 de ani, ar fi furat cardul de credit al unui pacient, cu trei zile înainte de a muri, transmite Mirror.

Mai mult decât atât, fiica pacientului spune că asistenta ar fi folosit cardul pentru a cumpăra combustibil și alimente, în valoare de aproape 60 de dolari.

Fiica bărbatului și-ar fi dat seama de furt, după ce a primit o înștiințare că tatăl său a plătit combustibilul cu cardul, deși în mod normal el plătea cash. De asemenea, el se afla în spital în stare gravă, în momentul efectuării plății.

„Evident că știam că este un angajat din spital, din moment ce alte persoane nu au voie să intre. Vreau doar să știu de ce a profitat de starea tatălui meu pentru a face așa ceva. Vreau să știu cum s-ar simți ea dacă cineva i-ar face asta unei persoane dragi ei. Atunci când oamenii fac astfel de lucruri, nu cred că gândesc în acest fel”, a mai spus aceasta.

În urma acestei întâmplări, poliția a demarat o anchetă pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă