joi, 24 septembrie 2020

O asistentă i-a furat cardul de credit unui pacient care se afla pe moarte, din cauza coronavirusului. Ce a făcut cu el

Știrile zilei

Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce Margherita ar fi agresat fizic și verbal două femei

Margherita de la Clejani este din nou în centrul atenției, după ce în urmă cu aproximativ patru luni era...

Cel mai toxic aliment din lume. Romanii il consuma ca pe o delicatesa

Cel mai toxic aliment din lume. Multi fug de el, dar la noi este consumat precum o delicatesa, Romanii...

ULTIMĂ ORĂ: Creștere URIAȘĂ a numărului de cazuri de coronavirus în România. Cifrele au EXPLODAT în ultimele 24 de ore!!

Coronavirus România, bilanț 22 septembrie. Până astăzi, 22 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 114.648 de cazuri de...

O asistentă medicală din Statele Unite a fost acuzată că a furat un card de credit care aparținea unui pacient care se afla pe moarte, ca urmare a infectării cu noul coronavirus.

Femeia, în vârstă de 43 de ani, ar fi furat cardul de credit al unui pacient, cu trei zile înainte de a muri, transmite Mirror.

Mai mult decât atât, fiica pacientului spune că asistenta ar fi folosit cardul pentru a cumpăra combustibil și alimente, în valoare de aproape 60 de dolari.

Fiica bărbatului și-ar fi dat seama de furt, după ce a primit o înștiințare că tatăl său a plătit combustibilul cu cardul, deși în mod normal el plătea cash. De asemenea, el se afla în spital în stare gravă, în momentul efectuării plății.

„Evident că știam că este un angajat din spital, din moment ce alte persoane nu au voie să intre. Vreau doar să știu de ce a profitat de starea tatălui meu pentru a face așa ceva. Vreau să știu cum s-ar simți ea dacă cineva i-ar face asta unei persoane dragi ei. Atunci când oamenii fac astfel de lucruri, nu cred că gândesc în acest fel”, a mai spus aceasta.

În urma acestei întâmplări, poliția a demarat o anchetă pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă