31.6 C
București
sâmbătă, 31 iulie 2021

O bătrână de 94 de ani și polițiștii locali din Ploiești au salvat viața unui bărbat

O bătrână de 94 de ani cu deficiențe de mișcare a făcut un efort supra-omenesc și, cu ajutorul polițiștilor locali din Ploiești, a reușit să salveze viața fiului său de 71 de ani, care era căzut în cadă, parțial paralizat.
Povestea a fost făcută publică de Sindicatul Mihai Viteazu al Poliției Locale Ploiești pe pagina de facebook și o redăm mai jos integral:
“Am salvat o viață!

Vineri seara, in jurul orelor 23:30, echipa de Intervenție Rapidă a Poliției Locale Ploiești, a fost solicitată telefonic de către un polițist local aflat in timpul liber sa se deplaseze la un imobil de pe str. Bobâlna din Ploiești, acesta luând la cunoștință despre faptul că in apartamentul alăturat un bărbat este în stare de pericol.
Determinarea unei mame care, la varsta de 94 de ani si cu grave deficiențe de deplasare și vorbire, folosind un cadru metalic a făcut un efort supraomenesc și a reușit să ajungă până la ușa colegei noastre, iar intervenția promptă si determinată a polițiștilor locali de la Intervenție Rapidă au salvat viața fiului ei,  » Citeste mai mult pe ziarulincomod.ro

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate