21.8 C
București
vineri, 14 mai 2021

O COMPANIE PLĂTEȘTE ANGAJAŢILOR UN BONUS COVID DE PÂNĂ LA 1.000 DE EURO. CÂȚI ROMÂNI PROFITĂ DE ACEȘTI BANI

Angajații companiei Siemens AG vor putea beneficia de un bonus legat de pandemia Covid-19 de până la 1.000 de euro, adăugându-se unor cheltuieli totale programate de companie de 200 de milioane euro.

Când vor fi plătite bonusurile
Conglomeratul german industrial Siemens a anunța că toţi angajaţii Siemens, cu excepţia conducerii superioare, sunt eligibili. Bonusul ar putea ajunge la aproximativ 235.000 de angajaţi. Vor fi plătite sume de până la 1.000 de euro, iar plata bonusurilor va începe din acest an.

“Ultimele luni au reprezentat o imensă provocare pentru companie, pe care încercăm să o depăşim cu bine împreună. Plata bonusurilor subliniază valoarea pe care compania o aplică performanţei extraordinare şi eforturilor colegilor noştri în cele mai dificile condiţii”, a afirmat directorul general al Siemens, Joe Kaeser.

Siemens are peste 2.200 de angajați în România
Compania Siemens, prezentă de 114 ani în România, operează aici patru fabrici şi şase centre de cercetare-dezvoltare şi hub-uri regionale, având peste 2.200 de angajaţi.

Conglomeratul industrial german Siemens, prezent cu patru fabrici în România, a ajuns la un acord pentru vânzarea producătorului de echipamente mecanice și electrice Flender, achiziționat în 2005, într-o tranzacție de peste 2 miliarde de euro.

Siemens a cumpărat producătorul german de sisteme mecanice de la banca americană Citgroup în urmă cu 15 ani, în schimbul sumei de 1,2 miliarde de euro. Vânzarea Flender are loc în contextul în care Siemens își reorganizează afacerile, proces inițiat în urmă cu doi ani și care include concedierea a peste 10.000 de angajați la nivel global, scrie profit.ro.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate