18.8 C
București
duminică, 13 iunie 2021

O fata de 22 de ani s-a reintalnit cu un fost coleg de liceu si au facut amor nebun o noapte intreaga

Experienta sentimentala dureroasa prin care a trecut o tanara de 22 de ani a facut-o sa apeleze la sfatul unui consilier. Iată povestea ei:

“Am dat de un fost coleg de liceu in urma cu cateva luni, pe Facebook. Am inceput sa vorbim si asa am descoperit ca ne placeam unul pe celalalt de atunci, dar fara sa stim unul de altul. Asa am ajuns sa fac o mica pasiune pentru el.

Mi-a trimis mesaje in fiecare dimineata si vorbeam de regula in fiecare seara. Am fost de acord sa ne intalnim si sa vorbim despre vremurile de alta data”.

Tanara de 22 de ani s-a adresat publicatiei The Sun pentru a cere un sfat. Ea a povestit experienta prin care a trecut, simtindu-se afectata emotional.

”A spus ca nu ma va rani niciodata”

Cei doi s-au intalnit, au depanat amintiri si, inevitabil, s-a ajuns la o partida de amor. S-au simtit minunat amandoi, dar dupa multe promisiuni amoroase, el a ignorat-o complet, blocand-o pe Facebook.

Consilierul The Sun a incercat sa o faca pe tanara sa inteleaga ca nu a fost vina ei si ca, de fapt, e mai bine ca scurta legatura sentimentala s-a incheiat asa, informeaza antena3.ro.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate