9.5 C
București
luni, 10 mai 2021

O femeie a fost lovită de tren în municipiul Râmnicu Vâlcea

O femeie de 60 de ani a fost lovită de tren în minucipiul Râmnicu Vâlcea. Aceasta a fost găsită în stare gravă pe o stradă din apropierea locului accidentului, de un echipaj al Poliţiei Rutiere. Femeia a fost transportată de urgenţă la spital.

Mecanicul garniturii feroviare a declarat că a văzut-o pe femeie alergând spre tren şi aruncându-se în partea laterală a acestuia.

O femeie de 60 de ani a fost lovită de tren
Bătrâna a fost găsită de poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea pe strada Intrarea Sudului, iar aceştia au crezut iniţial că a fost victima unui accident rutier, transmite Poliţia judeţeană Vâlcea. După cercetările făcute în zonă, poliţiştii au constatat că sunt urme de sânge pe linia de cale ferată care este amplasată paralel cu tronsonul rutier unde a fost găsită femeia.

„Din cercetările efectuate până în prezent rezultă faptul că incidentul a avut loc la kilometrul feroviar 290+950, unde au fost găsite urme de sânge. Din declaraţia mecanicului trenului Regio, care se deplasa pe ruta Craiova- Sibiu, rezultă faptul că femeia a alergat înspre tren şi s-a aruncat în partea laterală dreaptă a acestuia”, informează Inspectoratul de Poliţie judeţean Vâlcea.

Poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Râmnicu Vâlcea cercetează cazul, în cadrul unui dosar privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Un mort şi trei persoane încarcerate, după ce un tren a lovit o mașină, la Suceava
La inceputul lunii decembrie a anului trecut, opersoană a murit şi alte trei au fost încarcerate, după ce un tren a lovit o maşină, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la o trecere la nivel cu calea ferată, pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc.

În urma apelului la 112, pompierii militari au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare şi ambulanţa SMURD, cu sprijinul a trei maşini SAJ, la o trecere la nivel cu calea ferată, de pe raza municipiului Câmpulung.

In minucipiul Râmnicu Vâlcea, o femeie de 60 de ani a fost lovita de un tren, starea femeii fiind una extrem de grava. Incidentul a avut loc la kilometrul feroviar 290+950, unde au fost găsite urme de sânge. Din declaraţia mecanicului trenului Regio, care se deplasa pe ruta Craiova- Sibiu, rezultă faptul că femeia a alergat înspre tren şi s-a aruncat în partea laterală dreaptă.

Tot in luna decembrie a anului trecut a avut loc un grav accident feroviar în județul Mureș, soldat cu un mort, după ce o mașină a fost lovită în plin de tren în localitatea Sângeorgiu de Mureș.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate