marți, 20 octombrie 2020

O femeie a murit după ce a făcut o întrerupere de sarcină. Ce a făcut medicul ginecolog

Știrile zilei

Horoscop noiembrie 2020. Vin clipe de vis! Trei zodii trag lozul cel mare

Horoscop pentru noiembrie 2020, pentru toate semnele zodiacului. Noiembrie este considerata in mod traditional una dintre cele mai intunecate...

Medicul Virgil Musta: Trei saptamani, daca s-ar bloca, ar fi o masura buna, dar ne putem permite

Medicul Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infectioase ”Victor Babes” din Timisoara, spune ca pentru a scadea numarul...

HOROSCOP 19-25 OCTOMBRIE 2020 cu Adrian Bunea. Tranzitul Soarelui generează energie negativă până la mijlocul lunii noiembrie

HOROSCOP 19-25 OCTOMBRIE 2020. Soarele tranzitează un sector neprietenos şi va genera energie negativă până la mijlocul lunii noiembrie....

O femeie de 45 de ani a murit în urma unei întreruperi de sarcină. În timp ce femeia se zbătea între viață și moarte, medicul ginecolog își conducea asistenta acasă. Ulterior, cadrul medical a încercat să le cumpere tăcerea apropiaților femeii.

O femeie a murit după ce a făcut o întrerupere de sarcină. Ce a făcut medicul ginecolog
Detalii șocante ies la iveală în cazul femeii de 45 de ani din Prahova care a murit în urma unei întreruperi de sarcină. După ce i-a făcut întreruperea de sarcină, medicul ginecolog a plecat din cabinet și a lăsat pacienta singura timp de o oră, în timp ce se zbătea între viață și moarte.

După ce asistentele și-au dat seama că aceasta se simte rău, au început să o resusciteze, iar cu un cinism terifiant, medicul ginecolog le oferea bani familiei femeii. După intervenție, pacientei i s-a făcut rău, dar medicul a continuat să primească paciente, fără să se ocupe de cazul femeii de 45 de ani.

„Domnul doctor a chemat-o pentru întreruperea de sarcină la 6 jumate, a durat 20 de minute, după mami a mai avut o pacientă, a chemat-o şi pe dânsa, i-a făcut şi ei în aceeaşi sală în care mama era cu perfuzie„, a spus fiica femeii.

Medicul ginecolog a plecat să-și ducă asistenta acasă
După intervenția făcută mamei sale, doctorul a ieșit să își ducă asistenta acasă. Fiica femeii a declarat că după ce s-a întors de la farmacie, s-a întâlnit cu medicul și cu asistenta la poarta clinicii.

După ce a văzut că medicul nu se mai întoarce, tânăra a chemat salvarea. După câteva minute, cadrul medical și-a făcut apariția și a încercat să o reanimeze pe femeie, dar medicii de pe ambulanță nu au mai putut face nimic pentru aceasta.

Explicațiile medicului au fost că femeia era bine când acesta a plecat și nu a rămas singură, ci cu o asistentă în vârsta de 70 de ani, care de fapt, era femeie de serviciu.

Conform certificatului constator al decesului, femeia a murit din cauza unei hemoragii externe. Trei copii au rămas fără mamă, familia pacientei urmând să îl dea în judecată pe medic.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă