O femeie din Botoșani a ajuns de urgență la spital. Motivul este de-a dreptul incredibil

Știrile zilei

Omul care i-a împușcat pe Nicolae și Elena Ceaușescu a dezvăluit ultima lor dorință: “M-au rugat”

Omul care i-a împușcat pe Nicolae și Elena Ceaușescu a dezvăluit ultima dorință a celor doi dictatori.Colonelul în retragere...

Ministrul Economiei, Virgil Popescu: „Pana in 2022 vom dubla alocatiile, iar pana in 2024 pensiile vor creste cu 46 la suta”

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat ca taxa unica nu va fi desfiintata, fiind un concept liberal.Totodata, ministrul a...

Infectat cu COVID-19, a fost la Terapie Intensivă:

Mihai Budeanu, de la 3 Sud Est, a depășit situația critică, în urma infectării cu COVID-19.Mihai a fost internat...

Medicii din Botoşani au fost supusi unei situatii incredibile. Aceştia nu au putut să-şi dea seama de ce problemă suferă o pacientă, care a ajuns de urgenţă la spital cu dureri abdominale, chiar daca i s-a facut un control amanuntit. Asa ca, au decis să o opereze pentru a afla exact care este problema. Insa fix in acel moment, femeia a hotarat să spună ce i s-a intamplat cu exactitate.

„A spus că în acea seară făcuse dragoste cu soţul ei, care la un moment dat a dorit să încerce o poziţie mai dificilă, iar în acel moment a simţit durerea puternică. A făcut probabil o întindere musculară. Toată noaptea s-au alocat resurse, personal, medicamente, pentru a se afla cauza suferinţei ei. După ce a spus chiar ea care era cauza, i-au fost prescrise nişte calmante specifice şi cu recomandarea de repaus, câteva zile, desigur”, a spus un asistent.

 

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă