15.6 C
București
joi, 13 mai 2021

O femeie din Botoşani a dispărut de acasă de o săptămână! Poliţiştii cer ajutorul populaţiei

O femeie din Botoşani a dispărut de acasă de o săptămână iar poliţiştii cer ajutorul populaţiei pentru a o găsi. Femeia dispărută se numeşte Maria Mihai, are vârsta de 41 de ani şi este din oraşul Săveni. Maria a plecat de acasă pe data de 13 ianuarie, iar de atunci nimeni nu a mai auzit de ea.

Populaţia este rugată să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secţii de Poliţie.

Poliţiştii din Botoşani cer ajutorul populaţiei pentru a găsi o femeie dispărută. Este vorba de Maria Mihai, de 41 de ani, din oraşul Săveni, care a plecat de acasă pe data de 13 ianuarie, iar de atunci nimeni nu a mai auzit de ea.

Femeia, cu semnalmentele, 1,65 m înălţime, 60 de kilograme şi păr şaten, nu a contactat pe nimeni din familie, de când a dispărut de la domiciliu, scrie botosaninews.ro.

A fost descrisă şi vestimentaţia pe care a îmbrăcat-o femeia când a plecat, bluză de culoare albastră, pantaloni de culoare maron.

Cei care o văd sau au auzit despre ea sunt rugaţi să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secţii de Poliţie.

O tânără de 12 ani din Sibiu a dispărut de acasă
Poliţiştii cer ajutorul cetăţenilor pentru a găsi o tânără de 12 ani din Sibiu care a dispărut de acasă. Cristina Ramona, pe numele ei, a fost dată dispărută de bunicul ei. Bătrânul a sunat de urgenţă la 112 şi oamenii legii au început căutările.

Cristina Ramona Roth a plecat de acasă pe data de 16 ianuarie, la prânz, în jurul orei 14:00, potrivit IPJ Sibiu.

„La data de 17 ianuarie a.c., poliţiştii sibieni au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că, la data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 14,00, nepoata sa minoră, Cristina Ramona Roth, în vârstă de 12 ani, a plecat de la domiciliul sau din municipiul Sibiu, fără a mai reveni”, a declarat IPJ Sibiu.

Poliţiştii au făcut un apel cater populaţie pentru a-i ajuta la găsirea fetei. Oamenii legi susţin că Cristina Ramona Roth cântăreşte aproximativ 50 de kilograme, are o înălţime de 1 metru 50, părul de culoare castaniu deschis, lung şi drept, ochii căprui, constituţie atletică.

„Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112”, mai spune IPJ Sibiu în legătură cu acest caz.

Tânără de 12 ani din Sibiu care a dispărut de acasă era îmbrăcată în ziua dispariţiei într-o geacă din fas, cu glugă neagră, o pereche de pantaloni tip leggings tot negri, iar în picioare era încălţată cu nişte adidaşi negri.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate