joi, 24 septembrie 2020

O femeie din Braila a inceput sa vorbeasca pe internet cu un barbat care i-a spus ca este general in Irak. S-a indragostit de el, iar acesta i-a spus ca vrea sa ajunga la ea in Romania. Ce a urmat este de neuitat!

Știrile zilei

Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce Margherita ar fi agresat fizic și verbal două femei

Margherita de la Clejani este din nou în centrul atenției, după ce în urmă cu aproximativ patru luni era...

Cel mai toxic aliment din lume. Romanii il consuma ca pe o delicatesa

Cel mai toxic aliment din lume. Multi fug de el, dar la noi este consumat precum o delicatesa, Romanii...

ULTIMĂ ORĂ: Creștere URIAȘĂ a numărului de cazuri de coronavirus în România. Cifrele au EXPLODAT în ultimele 24 de ore!!

Coronavirus România, bilanț 22 septembrie. Până astăzi, 22 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 114.648 de cazuri de...

O brăileancă de 51 de ani s-a indragostit nebuneste de un barbat pe care l-a cunoscut pe Facebook. Barbatul se voia a fi „general american”, aflat in misiune in Irak, a notat debraila.ro. Femeia nu cunoștea limba engleza si s-a folosit de Google Translate pentru a discuta cu barbatul după care i s-au aprins călcaiele. Acesta i-a cerut femeii sa-i trimita suma de 30.000 de euro pentru a avea cu ce sa ajunga la ea, in Romania. Nu degeaba se spune că dragostea este oarbă. Femeia a facut un credit bancar pentru a face rost de cei 30.000 de euro pe care i-a trimis barbatului.

În momentul în care acesta a primit suma cerută, si-a sters contul si a dispărut. Dupa ce a realizat ca a fost mințită, femeia s-a dus la politie si a depus plangere.

In primavara, o alta femeie din Braila s-a dus si a depus plangere la politie dupa ce a ramas fara 36.900 de euro, sumă pe care a trimis-o unui „general american” care i-a promis c-o va lua de soție.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă